PROIECTE LOCALE – Comuna din România care arată ca în Occident. Are asfalt, teren de tenis și chiar sală de bowling FOTO/VIDEO

0
1066

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Comuna Petrești din județul Satu Mare este una dintre cele mai frumoase și mai bine administrate localități din mediul rural din România.

În ultimii ani 10 ani, autoritățile locale de aici au reușit să acceseze fonduri europene în valoare totală de 7 milioane de euro. Cu ajutorul finanțărilor, comuna cu 1.300 de locuitori a reușit să se dezvolte foarte armonios și să devină un model de organizare.

Așadar, bunăstarea comunei este un rezultat direct al proiectelor bine gândite care au primit finanțare.

„Pe surse proprii nu ne putem baza și ne-am axat pe proiecte de finanțare”, a explicat pentru stirileprotv.ro Csaba Karadi, primarul din Petrești.

În Petrești, iarba este tăiată, străzile sunt îngrijite și asfaltate, iar comuna are rețea de apă potabilă și canalizare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot cu bani de la Uniunea Europeană, autoritățile au modernizat școala, căminul de bătrâni și au amenajat un parc industrial pentru a atrage investitori în zonă. De asemenea, comuna Petrești are și o sală de bowling, o sală de sport cu 180 de locuri, un lac de pescuit, un amfiteatru, terenuri de fotbal și de tenis.

Potrivit Digi24, școala a fost modernizată în anul 2011 și a fost dotată cu table inteligente, laptopuri, televizoare LCD, calculatoare și două lifturi pentru persoane cu dizabilităţi.

Mai mult, pe greatnews.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply