Protecţia Consumatorilor intră pe fir. “Primăria Constanţa trebuie să rezolve de urgenţă problema locurilor de joacă!”

0
848

Au răguşit mămicile din Constanţa cât au tot strigat în ultimii ani că nu au unde să-şi ducă copiii la joacă, că jocurile sunt defecte şi periculoase, că spaţiile sunt mizerabile. Au mers cu jalba-n proţap şi la primărie şi li s-a promis că în curând vor fi modernizate zeci de locuri de joacă. Dar, ieri, acestea arătau mai jalnic ca niciodată: leagăne lipsă, instalaţii ruginite, gunoaie neadunate de săptămâni întregi.

Recent, la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a fost înregistrată o sesizare ce semnalează starea necorespunzătoare a spaţiilor de joacă administrate de Primăria Constanţa. Astfel, având în vedere că Primăria Constanţa, prin Direcţia Servicii Publice, este considerată ca fiind un operator economic ce prestează servicii, conducerea CJPC Constanţa l-a invitat pe primarul Decebal Făgădău la discuţii despre situaţia locurilor de joacă.Întâlnirea va avea loc joi, 14 sep-tembrie, la ora 10.30.

„CJPC nu este interesat să-şi bată joc de bugetul primăriei, adică tocmai de banii consumatorilor constănţeni, dar doreşte să dea un imbold primăriei, pentru a rezolva de urgenţă această problemă. Copiii, cei care sunt primii în aceste spaţii, au nevoie de recreere, nu de a parcurge un spaţiu cu peripeţii. Căutăm soluţii împreună”, a declarat Horia Constantinescu, comisarul şef al CJPC Constanţa.

Mămici revoltate şi amăgite cu promisiuni

Mămicile sunt cele mai revoltate, mai ales că au fost amăgite în nenumărate rânduri că locurile de joacă vor fi complet refăcute, modernizate şi vor fi amenajate altele noi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Unele parcuri nu se pot numi locuri de joacă pentru copii… mai degrabă ghene de gunoi… Şi noi, oamenii, suntem vinovaţi că nu păstrăm şi aruncăm gunoaie pe jos, dar şi cei de la primărie sau cine se ocupă de locurile de joacă ar trebui să ia măsuri, amenzi, paznici mai duri şi care să îşi facă datoria”, este de părere una dintre mămici.

 

Continuarea, inclusiv Galerie FOTO, în cugetliber.ro. Articol semnat de Andreea Perhaiță.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply