Prezentare de carte O.G. Arion si Monica Ramirez, miercuri, 6 septembrie, între orele 18:30 – 21:00, la Libraria Bookstore&Tea

0
934

Prezentare de carte O.G. Arion si Monica Ramirez, miercuri, 6 septembrie, între orele 18:30 – 21:00, la Libraria Bookstore&Tea, strada Muncitorului, nr. 2, bl. M5, parter, in spatele BCR, Mangalia.

Nemuritorii si echipa Elite pleacă în concediu. Vă puteți imagina un tango senzual dansat de Alina Marinescu și vikingul Ian Tomasson? Sau o discuție la o cafea între Victoria Grey si Alex?
Nici noi!
De aceea ne-am gandit să le ‘’stricăm’’ concediul celor două îndragite autoare, invitându-le la Bookstore&Tea pentru o prezentare de carte așa cum numai ele știu să facă: NECOVENTIONAL!

O.G.Arion
În stilul ei caracteristic, Oana ne poartă prin aventuri încărcate de suspans și mister. Intensitatea crește pe măsură ce avansăm printre paginile Seriei „Nemuritor”, iar intriga și personajele ne creează o dependență de care nu avem cum scăpa – și nici nu vrem. Sarcasmul fin al autoarei se îmbină surprinzător de bine cu povestea creată în jurul unor lumi și personaje fantastice, legendare. Seria „Nemuritor” este un must-read, pentru oricine care se declară cititor. Consider că indiferent de preferințele literare, orice cititor va găsi în această serie ceva care să îl atragă, să îl surprindă și să îl impresioneze.
Eva Anca, Rândurile Evei
Dragoste, suspans, aventură și umor eliberator. O carte pe care nu o poți lăsa din mână, o serie pe care literatura română o aștepta de multă vreme. „Prin cenușa de visuri” e regina seriei „Nemuritor”, iar Oana Arion își poartă din nou cu talent cititorii din abisul disperării pe culmile extazului și înapoi. Un must read!
Andreea Baluteanu, DivaHair.ro

Monica Ramirez
„Seria Alina Marinescu poate reprezenta oricând un scenariu de film legitim competitiv cu Mission Impossible, spre exemplu. Este foarte bine structurată, dialogată, situațiile sunt montate, gândite vizual, întâmpinând dorința cititorului de-a proiecta în fața sa fără un efort prea mare imaginea desprinsă de filă.” CinefilleBookeeper.

Alina Marinescu este o rebelă. A fost o rebelă înainte de recrutarea ei ca agent operativ, ramâne o rebelă și după. Acum însă, moartea face parte din viața ei de zi cu zi. Secțiunea Operațiuni Speciale o recrutează impotriva voinței ei și Alex Therein, bărbatul pe care crede că-l iubește, o transformă într-un asasin de elită. Dragostea este o noțiune abstractă pentru Alex, un bărbat cu un trecut întunecat și o expresie impenetrabilă, eficient de rece, care ucide pentru a putea supraviețui. Fără întrebări inutile. Alex nu este un bărbat real, ci mai degrabă o fantomă, o iluzie creată cu ajutorul oglinzilor. Misiunea lui este să o seducă pe Alina, așa că o atrage în mod intenționat în lumea lui misterioasă și plină de senzații, prăbușindu-se emoțional pentru prima dată de la propria lui recrutare. Ca mentor al ei în timpul procesului de antrenament, trebuie să se confrunte nu numai cu atitudinea ei recalcitrantă, dar și cu responsabilitatea de a transforma o persoană inocentă într-o unealtă a morții. Cu toate acestea, cei doi sunt atrași unul către celălalt și relația paradoxală ură-iubire devine încă și mai complicată datorită jocului aproape zilnic cu moartea. Probabil cea mai arzătoare întrebare este: o iubește Alex pe Alina cu adevărat?
„Puternic, provocator, te prinde de la prima pagină și nu-ți mai dă drumul.”
Espionage Chronicles.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Să vă spunem mai mult? Nu vă spunem, vă așteptăm cu drag să descoperim împreună două autoare minunate si cărțile lor, cărți care ne vor face toamna mai frumoasă si mai bogată!


Mangalia News, 04.09.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply