”Dobroge, mândră grădină”, Festival International de Folclor, Mangalia 2017

0
2417

Acestea sunt afișele despre festival, postate pe pagina Asociației Culturale Armonia:

Asociația Culturală Armonia. Casa de Cultura – ora 19:00!

In aceasta seara, orasul Mangalia gazduieste Festivalul International de Folclor “Dobroge Mandra Gradina” – Editia XII-a. Vor participa peste 1000 de dansatori profesionisti si interpreti! (Anunt publicat marti, 29.08.2017, ora 19:40, pe pagina Asociația Culturală Armonia).


Defilarea costumelor populare la Festivalul ”Dobroge, mândră grădină”, Mangalia.

George George Badea:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dragi romani din tara si Diaspora !

Am onoarea sa fiu invitat si sa reprezint oficial cateva asociatii la Festivalul International Dobroge Mandra Gradina ce va avea loc in orasul Mangalia in perioada 29.august-03.septembrie 2017.
Daca va aflati la mare va astept in fiecare zi la spectacolele unde vor participa cei peste 1000 de dansatori si interpreti de muzica populara!

Va urez zile frumoase si insorite!
George Badea.

(Imaginile sunt preluate de pe Facebook: Tinca Racaru, George Badea, Petre S. și Asociația Culturală Armonia).

Întrebăm și noi: Direcția de Cultură și Sport Mangalia știa de Festivalul Internațional “Dobroge, mândră grădină”? Pe pagina sa de Facebook nu este mentionat acest eveniment… Vezi: facebook.com/Directia-de-Cultura-si-Sport-Mangalia. (29.08.2017). Ultima postare este din data de 17 august a.c:

Afișe nu sunt prin oraș, comunicate de presă nu am primit. Casa de Cultură din Mangalia nu are nici site propriu, nici pagină de Facebook… Pe internet am găsit doar Regulamentul festivalului, aici: dmgfest.ro 


Mangalia News, 30.08.2017, ora 01:10.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply