VSLO Aquatic! Prima expoziţie de fotografie din România vernisată sub apă va avea loc la Vama Veche!

0
890

Imaginile mai multor fotografi români vor fi expuse sub apă, la Vama Veche.

Joi, 24 august, în Vama Veche se va vernisa, pentru prima dată în România, o expoziţie subacvatică de fotografie colectivă, intitulată „VSLO Aquatic”, organizată într-o piscină, în cadrul celui mai mare festival de arte vizuale de la noi din ţară, “Vama Sub Lumini de Oscar”.

Cele 12 imagini prezentate cu acest prilej au fost realizate de o parte dintre lectorii care predau cursuri de fotografie la Festivalul Internaţional de Arte Vizuale „Vama Sub Lumini de Oscar” (18-27 august), printre aceştia numărându-se: Florin Ghioca, Cristian Crisbăşan, Vali Bărbulescu, Vlad Eftenie, Nicolae Coşniceru, Cătălin Săvulescu şi Cornel Lazia.

Va fi pentru prima dată când publicul va putea vizita o expoziţie sub apă, folosind echipamente speciale de snorkeling şi scufundare, puse la dispoziţie gratuit de organizatori. Tema expoziţiei este una liberă, iar cei prezenţi se pot bucura de o inedită perspectivă a fotografiilor printate de Canon special pentru un asemenea vernisaj.

În ediţia a 8-a a Festivalului „Vama Sub Lumini de Oscar” au loc cursuri de fotografie de stradă, instantanee cotidiene, 4×4 mud photography, fotografie conceptuală, fotografie de nud, fotografie de produs, fotografie de teatru, portret de mireasă, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retuşare a imaginilor în Photoshop. Lectorii care predau sau care fac prezentări sunt profesionişti în lumea imaginii şi a fotografiei, nume recunoscute pe plan naţional şi chiar pe plan internaţional!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/ov3634


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply