FESTIVALUL ANTIC TOMIS deschide seria evenimentelor anunțate de Asociatia Litoral-Delta Dunării pentru weekendul următor

0
1168

Ultimul weekend de vară nu înseamnă sfârşitul vacanţei. Litoralul şi Delta Dunării vă aşteaptă în continuare cu vreme frumoasă şi evenimente pentru toate vârstele şi preferinţele.

 

FESTIVALUL ANTIC TOMIS, ediţia a şasea, se va desfăşura în perioada 25-27 august, la Termele Romane (Parcul Carol de lângă Edificiul Roman cu Mozaic). Cel mai apreciat eveniment cultural-istoric al oraşului revine cu ateliere de reconstituire istorică, demonstraţii militare, lupte de gladiatori, gastronomie antică, muzică şi dans antic. Evenimentul este organizat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, în parteneriat cu Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie.

Program eveniment: https://www.facebook.com/Festivalul-Antic-Tomis-370703033128367/

https://www.facebook.com/events/1522785814450518/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 24 august, cu începere de la ora 20:00, în piaţeta Cazino din Mamaia, vino să-i vezi în acţiune pe cei mai bine titraţi sportivi constănţeni ai momentului, în ringul celei de-a doua ediţii a Galei profesioniste de MMA Strike şi K1 Urban Legend.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1488716597854064

În Piaţeta Casino din Mamaia continuă evenimentele organizate în cadrul festivalului Mamaia Fairytale, sub deviza REMEMBER Festivalul Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia.

Link eveniment: www.facebook.com/mamaiafairytale

Până pe 27 august, sunteţi invitaţi să asistaţi zilnic la un concert pe faleza Cazino Constanţa, între orele 20:00 – 21:00, în cadrul evenimentului Sunset Sea-mphony, dedicat atât iubitorilor muzicii clasice, cat celor care preferă genuri diferite, de exemplu pop-rock.

Link eveniment: https://www.facebook.com/SunsetSeamphony/

În zilele de 25 şi 26 august, la White Horse Rock’n Roll Costineşti va avea loc ediţia I a FOLKFest REMEMBER Costineşti. Acest festival doreşte să readucă în atenţia publicului povestea boemă a Costineştiului de altădată, vremuri în care folkul şi atmosfera indusă de el creaseră din această zonă turistică o destinaţie obligatorie a vacanţelor pe litoralul românesc.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/498228850568937/

În perioada 25-28 august, se va desfăşura la Casa de Cultură din Mangalia a XII-a ediţie a IPIFF – Festivalul INDIE al Producătorilor de Film Independent, în cadrul căruia vor avea loc proiecţii de film pentru toate vârstele, filme de scurt şi lung metraj, de ficţiune şi documentare. (Programul, aici: http://www.mangalianews.ro/2017/08/incepe-festivalul-de-film-independent-de-la-mangalia-programul-pe-zile/).

Vama Veche şi 2 Mai găzduiesc în perioada 18-26 august un maraton de filme sub cerul liber, Stelecinemateca – Vama sub Lumini de Oscar. Ecranele vor fi amplasate în 2 locaţii din Vama Veche (Papa la Şoni şi Acolo) şi o locatie din 2 Mai (Acvamarin).

Program complet eveniment: https://www.facebook.com/events/1622524794425029/

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării este un parteneriat public-privat, înfiinţat în 2007, având ca membri: autorităţi publice locale din judeţul Constanţa şi Tulcea, Aeroportul International Constanţa şi Cluj, patronatul agentiilor de turism, hoteluri de pe litoral, patronatul hotelier din Delta Dunării, companii private din turism şi din domenii conexe.


Mangalia News, 23.08.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply