Vama sub lumini de Oscar! Cel mai mare festival de arte vizuale din România

0
1035

CUGET LIBER: Cel mai mare festival de arte vizuale din România ajunge, în august, la Vama Veche. Vama sub lumini de Oscar (VSLO) este deja la a opta ediţie şi se va desfăşura între 18 şi 27 august. Înscrierile au început, iar pasionaţii de fotografie şi film pot participa cu o condiţie de bază: să facă o faptă bună.

VSLO reînnoieşte tradiţia începută anul trecut şi le solicită celor care vor să participe la cursurile, workshopurile şi seminariile gratuite din cadrul festivalului să „plătească” biletul de acces făcând o faptă bună, în campania „Primeşte şi dă mai departe”.

În ce constă această campanie? E simplu şi chiar plăcut: dăruieşte o carte, oferă-i o jucărie unui copil nevoiaş, ajută un bătrân să facă piaţa, donează sânge, îndeplineşte visul cuiva… Scrie povestea pe scurt pe adresa de mail a festivalului, trimite formularele de înscriere şi ai şansa să participi gratuit la cursurile pe care ţi le doreşti.

Anul acesta, Vama redevine ce a fost odată, prin ochii fotografilor şi ai celorlalţi participanţi la festival. Sub lumini de Oscar, satul pescăresc de odinioară se transformă într-un punct cultural important, cu seri de teatru, concerte, proiecţii gratuite de film pe plajă (atât la Vama Veche, cât şi în 2 Mai), expoziţii de fotografii inedite şi târg de echipamente foto.

De asemenea, în ediţia a opta, vor avea loc cursuri de fotografie de stradă, instantanee cotidiene, 4×4 mud photography, fotografie conceptuală, fotografie de nud (doar pentru fotografii cu vârste de peste 18 ani), fotografie de produs, portret de mireasă, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retuşare a imaginilor în Photoshop.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cursuri gratuite de fotografie, film, teatru, pictură 

Citiți continuarea în cugetliber.ro, 22.07.2017. Un articol semnat de Andreea Perhaiță.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply