Consilierii locali la raport! Aurelian Marin și Irinela Nicolae și-au făcut evaluarea: ședințe, discuții și audiențe

0
1017

CUGET LIBER: Consilierii locali municipali din Constanţa continuă să-şi depună rapoartele de activitate aferente activităţii depuse în ultima jumătate a anului 2016, mai exact, din momentul în care au preluat mandatele de aleşi locali şi până la sfârşitul anului trecut.

După ce în ediţiile anterioare am prezentat activitatea altor aleşi locali, în ediţia de astăzi continuăm cu prezentarea raportului depus de consiliera locală Irinela Nicolae de la PSD.  […]

La rândul lui, colegul său de partid consilierul local Aurelian Marin a scris în raportul de activitate că a participat la toate şedinţele. De asemenea, el a fost preşedinte de şedinţă şi a condus lucrările CLM timp de trei luni, în perioada februarie 2017 – aprilie 2017.

La fel ca şi ceilalţi consilieri locali, şi Aurelian Marin participat la consiliile de administraţie ale mai multor licee, şcoli şi grădiniţe din Constanţa.

Interesant este că, pentru prima dată, un consilier local îşi apreciază singur munca într-un raport public.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Apreciez cu calificativul satisfăcător spre bine participarea mea în aceste consilii de administraţie. Motivele pentru care nu sunt pe deplin mulţumit de activitatea mea pe acest segment sunt diverse. Unele sunt independente de mine, dar sunt şi situaţii în care implicarea mea ar fi trebuit să fie mai mare. Vreau ca în următorul an activitatea mea în cadrul consiliilor de administraţie din licee, scoli, grădiniţe să fie mai bună. Prezenţa în consiliile de administraţie poate sugera uneori conotaţii negative. De aceea fac precizarea că prezenţa în aceste consilii de administraţie din învăţământ este una voluntară şi neremunerată”, a menţionat Aurelian Marin.

Pe de altă parte, social-democratul Aurelian Marin a adăugat că a avut o participare activă şi directă la întâlniri, discuţii, evenimente, mese rotunde ce au legătură directă cu turismul de litoral în general şi cu turismul din Constanţa în special deoarece este cunoscut faptul că principalul domeniu de experienţă şi expertiză pentru el este turismul de litoral.

Reamintim că aceste rapoarte au fost depuse deoarece Legea administraţiei publice locale îi obligă pe aleşi să prezinte un raport anual de activitate, care este făcut public de secretarul instiuţiei. Practic, rapoartele ar trebui depuse până la data de 31 martie a anului următor celui care se face raportarea. Cum mandatele actualilor consilieri au început în luna iunie a anului trecut, unii dintre ei au considerat că încă nu a trecut un an de la preluarea mandatelor şi astfel ar mai avea timp să le prezinte până la sfârşitul lunii iulie.

Citiți articolul integral în CugetLiber.ro, Miercuri, 19 Iulie 2017. Autor: Carmen MOCANU


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply