ZERO STRES – ANTRENAMENT PENTRU VIAȚĂ CU ROXANA ILIE! [VIDEO]

0
1098

CE ESTE PSIHOTERAPIA?

Psihoterapia consta in dezvaluirea sincera a gandurilor si sentimentelor pe care le avem fata de o anumita persoana sau situatie.

Indiferent cat de neonorabile sunt aceste sentimente, o exprimare sincera in fata unui terapeut care este langa tine sa te asculte, oferindu-ti toata sustinerea si confidentialitatea, este vindecatoare si preferabila unei acoperiri atat de paguboase in ceea ce priveste starea de bine si calitatea vietii.

In copilaria mica, o perioada in care (aproape in totalitate) suntem in mod natural dependenti – satisfacerea nevoilor, depinde de parintii si protectorii nostri. Protectia si dragostea – cele doua nevoi fundamentale ale copilului, sunt filtrate de atitudiniile pedagogice ale adultilor, care le pot oferi conditionat sau neconditionat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prin urmare, daca parintii nostri se ocupa de nevoile noastre protector si iubitor, invatam ca avem dreptul sa simtim si durerea este minima.

Dimpotriva, daca nu primim dragoste si grija, daca trebuie sa le meritam, sa fim ceva ce nu suntem pentru a le castiga, invatam ca nu avem dreptul sa simtim, ca iubirea si grija ori nu exista, ori nu sunt pentru noi si atunci durerea este mare.

LifeCoach Roxana Ilie,
Programari la tel: 0732 008 499.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply