Polaris M Holding Constanta organizeaza CURSURI GRATUITE, in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile B si C

0
1650

 

In perioada 04.07 – 15.07.2017, Polaris M Holding, impreuna cu Dia Auto SRL organizeaza cursuri GRATUITE de pregatire practica si teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile /subcategoriile B si C.

Persoanele interesate sa urmeze cursurile scolii de soferi, pentru categoriile /subcategoriile B si C vor beneficia de gratuitate si de un loc de munca asigurat de Polaris M Holding, acestia urmand sa fie angajati pe postul de conducator auto.

Astfel, pe perioada desfasurarii cursurilor, participantii vor semna un contract cu program partial de munca (2 ore/zi), iar dupa terminarea cursurilor, acestia vor fi angajati pe o perioada nedeterminata de catre Polaris M Holding.

Contravaloarea scolii de soferi, atestatul de transport marfa, fisa medicala si taxa de permis vor fi achitate de catre Polaris M Holding.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la sediul companiei Polaris M Holding, din strada Spiru Haret, nr. 2A, Constanta.

Mai multe informatii, la nr. de telefon: 0728 281 678.


Mangalia News, 04.07.2017. (Republicat – 12.07.2017).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply