Prima ediție de NEVERSEA, un succes complet. Organizatorii se gândesc deja la al doilea capitol al poveștii de la malul mării

0
1065

Peste 150.000 de tineri au urmărit show-urile celor 140 de artişti la prima ediţie a festivalului internaţional de muzică electronică Neversea, ce s-a încheiat în zorii zilei la Constanţa.

A fost singurul festival muzical din Europa derulat pe o plajă.

Timp de trei zile, DJ şi artişti precum Tiesto, Fatboy Slim, Afrojak sau Jason Derulo au oferit spectacolele electrizante pe cele 7 scene amplasate pe plaja Modern.
Măsurile de securitate au fost fără precedent, astfel că, în pofida numărului mare de participanţi, festivalul s-a desfăşurat fără incidente majore.

„Problema pe care am întâmpinat-o și la prima ediție a festivalului Untold de la Cluj este cumva similară cu cea de aici și anume greutatea de a reuși să le creionăm oamenilor în minte ce va însemna acest festival. Chiar dacă exista precedentul de la Cluj, chiar dacă exista experiența noastră, a fost foarte greu să le prezentăm oamenilor dimenisiunea festivalului așa cum ne-o închipuiam noi, organizatorii. De aici au apărut și micile întârzieri, probleme, care cumva au îngreunat punerea în practică a evenimentului, dar dacă lucrurile mergeau foarte simplu, probabil nu am fi meritat la final laudele pentru reușita evenimentului“, mărturisește Eduard Chereji, director de marketing și comunicare Untold și Neversea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Succesul primei ediții ținute pe plaja Modern din Constanța le-a insuflat mult optimism organizatorilor, care spun că au pornit la drum pentru o călătorie lungă și există așadar toate șansele, ca dacă și municipalitatea va fi de acord, la anul să asistăm la malul mării la Neversea II, un eveniment muzical poate chiar mai amplu decât cel încheiat duminică.

Continuarea, pe radioconstanta.ro, 10.07.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply