Hai la CINEMA in aer liber, la Timisoara! Filme de Oscar, in Parcul Rozelor

0
1285

Mergem la Timișoara, să vedem filme în aer liber? Ideea asta nu ar prinde, oare, și la Mangalia?

TIMISOARA. Caravana Metropolis – Cinema in Aer Liber, va poposi pentru al patrulea an consecutiv la Timisoara, in Parcul Rozelor. Cinefilii pot urmari filme laureate cu premii Oscar, Globuri de Aur sau la Cannes.

Evenimentul va avea loc intre 11 – 16 iulie, in Parcul Rozelor din Timisoara.

Incepand de marti si pana duminica, vor putea fi urmarite sase filme noi premiate la Cannes, Globurile de Aur, nominalizate sau laureate ale premiului Oscar. Proiectiile vor incepe de la 21:30, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Programul festivalului include unele dintre cele mai bune filme ale anului, care au inregistrat succes atat din partea criticilor, cat si din partea publicului. Acestea vor putea fi urmarite in conditiile unei sali de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 mp si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Filmele din selectia oficiala, drame, thrillere, comedii si documentare pentru toate gusturile si varstele, care vor putea fi vazute in Timisoara, in cadrul Caravanei Metropolis, sunt:

Programul filmelor, în opiniatimisoarei.ro, 10.07.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply