Dragoş Pătraru de la ‘Starea Naţiei’ vine la Mangalia, cu prilejul redeschiderii Librăriei Bookstore&Tea!

0
1584

Duminică, 2 iulie, cu ocazia redeschiderii librăriei Bookstore&Tea, vă invităm la un dialog inedit cu nimeni altul decât Dragoş Pătraru. Realizatorul superbei emisiunii ”Starea Naţiei” vine la Mangalia, pentru a ne prezenta cele două cărţi ale sale.

Prima carte, „Starea Naţiei” este o culegere de texte din cadrul emisiunii, scrise de Mihai Radu şi Dragoş Pătraru, dar şi alte câteva texte scrise special pentru această ediţie specială, structurate pe patru capitole: români şi România, politică, social şi viaţă.

Cea de-a doua carte, “Unde nu-i cap, vai de popoare!”, este o altă culegere de texte, numai că de data aceasta nu vom găsi doar materiale apărute în cadrul emisiunii Starea Naţiei, ci şi opinii ale oamenilor care muncesc la realizarea acesteia, despre diverse teme din societatea românească. Cartea este grupată pe cinci capitole, condimentată cu desene de Mardale.

Aşadar, vă aşteptăm cu mare drag Duminică, 2 iulie, începând cu ora 14:30, la Librăria Bookstore&Teasă dialogăm cu Dragoş Pătraru!

Noua adresă a Librăriei Bookstore&Tea este: Strada Muncitorului, nr. 2, bl. M5, parter, în spatele BCR, unde a fost Oficiul Poștal nr. 2.

În urmă cu fix un an şi o zi anunţam cu părere de rău o pauză. Acum, dacă tot s-a terminat pauza, anunţăm cu mare bucurie şi veselie: Bookstore&Tea revine!!
Şi nu oricum, ci cu o invitaţie la primul eveniment de anul acesta, “Starea Naţiei la Mangalia!”, în cadrul căruia vom fi onoraţi cu prezenţa lui Dragoş Pătraru!
Ca întotdeauna, vom avea cărţi, bună dispoziţie şi umor cât cuprinde!
Toate acestea, cu intrarea gratuită!
Vă aşteptăm!

Mangalia News, 19 iunie 2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply