După un meci de baraj foarte disputat, ‘CS Poseidon 2 Mai’ a promovat în Liga a IV-a județeană [galerie FOTO]

0
2929

Duminica, 25 iunie, echipa de fotbal ”C.S. Poseidon 2 Mai” a sustinut pe stadionul din Techirghiol un meci de baraj pentru promovarea în Liga a IV-a a Campionatului judetean, în compania echipei „Unirea Topraisar”. A fost un meci foarte disputat, echipa ”C.S. Poseidon 2 Mai” câștigând cu scorul de 5-4, după prelungiri. Astfel a obtinut promovarea în Liga a IV-a judeteană.

Marian Iorga: ”La minutul 90, scorul a fost 2-2. Vreau sa felicit jucatorii echipei ”C.S. Poseidon 2 Mai” pentru felul cum s-au daruit si felul in care  au abordat jocul, intrucat timpul foarte calduros si-a pus amprenta pe calitatea jocului. A castigat echipa care s-a adaptat mai bine conditiilor de joc. Vreau sa-i enumar pe  toti cei care au evoluat in acest meci: LAR FLORIN, VASILE GABRIEL, IANUSI TOMA, BUCUR BOGDAN, VLADUT EUGEN, MURGU DENIS, ERDINCI COGALI, ONTANU IONEL, CRETEANU GEORGIAN, ENIS COGALI, VLAD BALAU, ACMAMBET ERDIN, AMET SEDAN și KEOSZTNER EDUARD.

Marcatorii golurilor au fost: Vlad Balau (2), Murgu Denis (2) și Ianusi Toma (1)”.

Felicitări, sportivilor, antrenorului Marian Iorga, echipei tehnice, precum și Primăriei Limanu-2 Mai și tuturor susținătorilor echipei de fotbal ”C.S. Poseidon”!


Mangalia News, Luni, 26 iunie 2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply