MC BALL în “Careul de Ași” al competiţiei! Echipa noastră s-a calificat în SEMIFINALA Ligii Naționale de Baby baschet!

0
1302

Cu 7 victorii din 7 meciuri jucate, echipa noastră s-a calificat în SEMIFINALA Ligii Naționale de Baby baschet, alături de alte trei echipe din oraşe cu tradiţie precum Bucureşti, Sibiu şi Ploiești.

Este o performanţă remarcabilă pentru un club înfiinţat de câţiva ani, care prin seriozitate şi perseverenţa a reușit să se impună prin forţe proprii, fiind singurul club din judeţul Constanţa care a obţinut în mod constant rezultate foarte bune, clasându-se în fruntea clasamentelor în toate competiitile la care a participat.

Având copii selecţionaţi din cele două oraşe – Mangalia şi Constanța, MC Ball a intrat în lumina reflectoarelor încă din primul an competiţional, când a obţinut locul 4 la aceeaşi categorie de vârstă.

Deşi în competiţia de anul acesta sunt înscrise 108 echipe din toată ţara, printre care şi nenumărate cluburi cu performanţe deosebite în baschet, am arătat încă odată că ne merităm locul între aceste cluburi, ajungând din nou în primele patru cluburi finaliste.

Felicitări, copiilor, pentru seriozitatea de care dau dovadă la această vârstă fragedă şi mulţumim încă o dată suporterilor şi în special părinţilor, pentru susţinerea şi sprijinul acordat, fără de care nu am fi obţinut asemenea rezultate extraordinare!

Vă aşteptăm să ne susţineţi în continuare! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In seara aceasta, la ora 17:30 este semifinala, pe terenul 2 de la Liceul ”Ion Bănescu”!


Mangalia News, Vineri, 23 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply