ȘTIȚI DE UNDE SUNT CELE 10 PERSOANE ARESTATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI? DIN CONSTANȚA, MANGALIA, EFORIE SUD, TUZLA ȘI LIMANU!

0
3442

ORDINEA: Aseară, instanța de judecată a dispus arestarea celor 10 persoane reținute în urma perchezițiilor efectuate de BCCO Constanța și DIICOT ST Constanța, pe o perioada de 30 de zile. Ulterior, acestea au fost introduse în arestul IPJ. Persoanele arestate sunt domiciliate în municipiul Constanța, Mangalia, Eforie Sud, Tuzla și Limanu. Ele sunt cercetate pentru operațiuni ilicite cu droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv.

Reamintim faptul că ieri, polițiștii constănțeni de la Combaterea Crimei Organizate și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de mare risc și cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

15 persoane au fost conduse la audieri, 10 dintre acestea fiind reținute. Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare.

Continuarea, în ordinea.ro, 16.06.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply