UPDATE: DOI TINERI DISPĂRUŢI FĂRĂ URMĂ, ÎN VAMA VECHE. PRIETENII ÎI CAUTĂ ÎN DISPERARE DE ŞASE ZILE!

3
3549

Doi tineri au dispărut în Vama Veche, iar prietenii și rudele îi caută de șase zile, fără să știe nimic despre soarta lor, scrie libertatea.ro

În încercarea de a-i găsi, două cunoștințe ale celor doi au postat un mesaj pe un grup dedicat iubitorilor stațiunii Vama Veche în care cer ajutorul celor care i-ar fi putut întâlni.

„E cineva în Vama Veche în perioada asta? Dacă da, mă puteţi ajuta cu o informaţie despre Gabi? Trebuia să se întoarcă din Vama de joi şi de atunci are telefonul închis, nu ştie nimeni nimic de ea, nici rudele şi nici prietenii…”, a scris, pe Facebook, marți seară, o cunoștință a Gabrielei Jercan, fata dispărută.

„Mai multe informaţii nu ştiu, nu prea am ţinut legătura şi nici părinţii ei nu ştiu campingul sau unde a stat, se ştie doar că au plecat cu cortul deci se exclud cazările la hotel”, a mai spus cunoștința celor doi, citată de libertatea.ro

Un alt anunț similar a fost postat și azi la amiază pe grupul Destinatia mea: Vama Veche!, în care se cer detalii despre Gabriela Jercan și iubitul ei, Cosmin Popa.

O altă persoană a postat azi un anunț prin care solicită informații despre tinerii care au dispărut fără urmă și au telefonul închis.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Cele două persoane au dispărut de câteva zile. Dacă le-a văzut cineva şi poate oferi informaţii despre ele, sunt rugate să sune la nr. de telefon: 0724 386 336 / 0761 645 679 / 0748 894 507. Mulţumesc mult!”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook.

sursa: cugetliber.ro7 iunie 2017.


UPDATE: Tinerii sunt bine ! Am stat eu cu ei la povesti ! Au adoptat un pui de pisica, se simt bine, nu au avut probleme …. se distrează! Corectați știrea! (Raluca, Fb).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Tinerii sunt bine ! Am stat eu cu ei la povesti ! Au adoptat un pui de pisica, se simt bine, nu au avut probleme …. se distrează! Corectați știrea!

Leave a Reply