Trimite un copil în tabără! Acțiune umanitară de succes a Direcției Asistență Socială Mangalia, la Serbarea câmpenească de la Albești!

1
1575

Trimite un copil în tabără! Sub acest generic s-a desfășurat acțiunea umanitară inițiată de Direcția Asistență Socială Mangalia, pentru Serbarea câmpenească din comuna Albești, Constanța. A fost un succes deplin!

”Prăjiturile noastre s-au terminat de mult…, iar pentru asta dorim să vă mulțumim dumneavoastră, tuturor celor care astăzi “ne-ați călcat pragul” şi ați donat pentru copiii defavorizați ai oraşului Mangalia! Vă vom ține la curent în ceea ce priveşte modul în care vor fi utilizați aceşti bănuți donați pentru o cauză nobilă. Mulțumim Asociației ProActiv pentru Comunitate, Primăriei Comunei Albeşti pentru spațiul alocat şi tuturor persoanelor implicate în acest frumos proiect! Un proiect care s-a bucurat de un REAL SUCCES! Vă mulțumim din toată inima!” (Aura Rusu).

N.r. Articolul care anunța această generoasă acțiune poate fi citit aici: Duminică, 28 mai, la Albești, la întâlnirea cu Goran Bregovic, puteți gusta și din prăjiturile de casă de la Mangalia!


Mangalia News, Luni, 29 mai 2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply