Esti burlac? Uite cum atragi atentia femeilor!

0
1254

Esti burlac si iti place la nebunie sa fii inconjurat de cele mai frumoase reprezentante ale sexului feminin? Iti doresti sa starnesti interesul pana si celor mai admirate femei din orasul tau? Pentru a te bucura de toate aceste lucruri, ar trebui sa fii la curent cu o serie de detalii pe care doamnele le apreciaza si le cauta la un potential partener.

Femeilor le plac barbatii puternici, care au o cariera, sunt independenti financiar si, bineinteles, si-au format teluri inalte pe care urmaresc sa si le atinga. Asadar, asigura-te ca te incadrezi in tiparul masculin pe care aproape orice fata il are intiparit in minte daca iti doresti sa starnesti curiozitatea si admiratia reprezentantelor sexului frumos.

Iata 4 ponturi utile oricari burlac!

Pentru ca nu e barbat caruia sa nu ii placa atentia feminina, descopera in cele ce urmeaza cateva trucuri pe care sa le iei in considerare astfel incat sa te asiguri ca lasi o impresie buna atunci cand cunosti pe cineva:

1.     Femeilor le plac barbatii potenti din punct de vedere financiar. Asta inseamna ca ar trebui sa faci cumva sa iti achizitionezi o masina, pe care sa o ingrijesti si sa o accesorizezi astfel incat sa arate impecabil. Trebuie sa recunosti si tu ca o masina poate avea un impact puternic in ceea ce priveste atentia doamnelor, asa ca, merita sa lupti pentru a te bucura de o asemenea investitie. Totusi, nu pierde din vedere faptul ca femeile sunt foarte atente la detalii, ceea ce inseamna ca masina ta trebuie sa aiba huse pentru scaunele auto si alte accesorii pe care orice conducator auto responsabil le detine.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 

2.     Cand iesi din casa trebuie sa arati impecabil. Femeile pun foarte mult pret pe modul in care se imbraca un barbat si, pana la urma, e de la sine inteles de ce. Niciunei femei nu i-ar placea sa iasa cu un tip neglijent in conditiile in care ea petrece cel putin o ora in oglinda inainte de intalnire. Poarta camasi elegante si jeansi, insa nu exagera cu accesoriile. E de ajuns un ceas. Alege intotdeauna camasi de la Bigotti, atunci cand iti propui sa atragi remarci pozitive.

3.     Fetelor le plac barbatii inteligenti, capabili sa poarte o coversatie. Asa ca, renunta la timiditate, fii deschis si sigur pe tine. Cu siguranta, vei atrage atentia daca ai o atitudine pozitiva si stii cum sa fii o prezenta placuta.

4.     Ar trebui sa stii deja ca femeilor le plac barbatii cu initiativa. Asta inseamna ca ar trebui sa ai imaginatie in privinta locurilor in care sa o inviti pe cea de care iti place. Propune-i o vacanta inedita precum un circuit Maroc 2017 pe site-ul Karpaten.ro si impresioneaz-o cu o idee la care nu se va astepta. Iata o initiativa mai mult decat interesanta cu care sa iti impresionezi partenera.

Iata 4 lucruri de care sa tii cont daca iti doresti sa atragi atentia reprezentantelor sexului feminin. Mai mult ca sigur vei reusi ce ti-ai propus daca vei avea in vedere 4 mici detalii care, de altfel, fac diferenta! (11.05.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply