ALDE Mangalia: Facem un apel catre domnul primar Radu Cristian si echipa sa de specialisti

0
997

ALDE Mangalia:
Facem un apel catre domnul Primar Radu Cristian si echipa sa de specialisti:
Domnule Primar, va rugam in numele cetatenilor care ne-au ales si al celor care v-au ales pe dumneavoastra, sa dati drumul iluminatului public. Cu ocazia venirii domnului Grindeanu la Neptun, a functionat, deci iluminatul functioneaza.

Nu ne dam seama, noi cei care locuim in Mangalia, care sunt motivele pentru care ne tineti in bezna. Dar oricare ar fi aceste motive, va rugam sa le reconsiderati si sa porniti iluminatul public, sa asigurati, asa cum cere functia pe care o ocupati, macar niste conditii minimale de trai locuitorilor din Mangalia, daca mai mult nu puteti.

Va rugam, de asemenea, sa incetati a mai minti populatia cum ca iluminatul public ar avea probleme, caci nu credem ca va imaginati ca cineva din orasul acesta poate crede ca reteaua de iluminat public este defectuoasa si se repara ca prin minune cand in zona apar premierul Grindeanu sau presedintele Iohannis. Si ca dupa ce acestia pleaca se strica la loc. Sa fim seriosi, domnule primar. Atat va cerem, un pic de seriozitate si sa mentineti orasul din punct de vedere al serviciilor si infrastructurii, macar cum era cand l-ati preluat in 2012. Ca de “Mangalia – Oras European” ne-am lamurit.

Echipa ALDE Mangalia, 07.05.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply