Mangalioții sunt REVOLTAȚI: li se SPARG mașinile în parcare

0
1323

Problema iluminatului public din Mangalia nu este o noutate nici pentru autorități, nici pentru locuitori. Totuși, lipsa luminii în anumite zone, cartiere, străzi din oraș duce la creșterea infracționalității. Și asta se întâmplă în locurile unde iluminatul public ar fi speriat hoții, care ar fi riscat să fie ușor de identificat.

Așa se face că un cetățean a postat pe o rețea de socializare un mesaj adresat însuși primarului, pe care îl roagă să rezolve problema iluminatului stradal, căci mașina lui a fost spartă, chiar în parcarea din stațiunea Neptun, unde locuiește.

“Domnule primar al Municipiului Mangalia, Radu Cristian. În Stațiunea Neptun, pe strada Steagurilor, unde este beznă de 6 luni, aseară s-a spart o mașină la bloc 16. Ce să mai așteptăm să fim tâlhăriți, să ne dea în cap, să nu mai ieșim noaptea din casă. Cât mai stăm în beznă? Ce trebuie să se mai întâmple?”, a scris cetățeanul pe o rețea de socializare.

Sezonul estival abia a început, iar în mai puțin de o lună stațiunile din Mangalia o să fie animate de turiști, care se vor confrunta cu această problemă după ce apune soarele. Riscurile ca ei să fie tâlhăriți din lipsa iluminatului stradal crește, iar cei mai neatenți riscă chiar să se accidenteze dacă nu sunt atenți la drum, căci nu doar lipsa iluminatului este un pericol, ci și gropile din asfalt!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

C.C., replicaonline.ro, Sâmbătă, 6 mai 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply