O bibliotecă cum toate ar trebuie să fie:
Biblioteca din comuna Târguşor, judeţul Constanţa

0
1926

Sâmbătă, 6 mai 2017, la ora 11.00, biblioteca comunei Târguşor, judeţul Constanţa, a găzduit o întâlnire literară de weekend cu scriitoarea Dora Alina Romanescu din Mangalia. Alături de ea au fost domnul Pleșoianu Ștefan, șef serviciu metodic la Biblioteca Județeană “I.N. Roman” Constanța, primarul Petre Viorel, bibliotecar Gabor Ana Violeta şi zeci de locuitori ai comunei.

Scriitoarea a fost impresionată de numărul mare de participanți, de interesul arătat pentru cultură, pentru literatură şi a donat bibliotecii comunei cărţi cu autograf, promiţând că va reveni cu noile sale volume.

În completarea manifestării literare, doamna profesor Petre Petruța a pregătit câteva momente artistice susținute de elevii clasei a VIII-a ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Târgușor.

La revenirea acasă, scriitoarea Dora Alina Romanescu a declarat: ”Sunt impresionată de ceea ce am văzut astăzi, de dăruirea oamenilor care m-au invitat, de atenția cu care am fost copleșită, de pregătirea deosebită a elevilor… Mă bucur că mi-am petrecut ziua în compania unor oameni dăruiți, într-o bibliotecă model, un spațiu generos, modern, dedicat nu doar găzduirii cărților, dar și evenimentelor culturale de tot felul. Mulțumesc organizatorilor și îi asigur de toată stima mea”.

Prof. Magdalena Iacob, 06.05.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply