Gabriela Apostu:
Mangalia, orașul copilăriei noastre

0
2517

       DOMNULE PRIMAR,

     Am o mare rugăminte la dumneavoastră.

     Sunt cetățean al orașului Mangalia, oraș în care ați copilărit și de care vă leagă emoții frumoase, specifice acelei perioade.

    Ca cetățean decent, onest, responsabil, al acestui loc cu strălucire în istorie, cu mulți oameni frumoși, îmi doresc ceea ce am avut cînd eram copil și pot avea și acum, responsabilizarea edililor urbei (curățenie, liniște în oraș, lumină pe alei, pe străzi, cînd se lasă întunericul, flori, iarbă verde și decent tunsă, băncuțe, coșuri de gunoi, manifestări culturale și sportive), veselia copiilor, entuziasmul adulților, zîmbete largi, oameni mulțumiți, lipsiți de venin în suflet (de energie ce ne face rău tuturor, mai ales celor pe care îi iubiți), la adresa dumneavoastră și a echipei, pentru ceea ce se întîmplă de mult timp în acest oraș.

     Apelez la conștiința dumneavoastră, la emoțiile frumoase pe care sunt convinsă că le purtați în adîncul sufletului, la dragostea de copii (știu că aveți), la dorința ce este acolo, înlăuntrul sufletului, de a face lucruri frumoase pentru cei care v-au acordat încrederea, simpatia, destinul unui loc minunat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     Aveți ocazia unică de a repara ceea ce este stricat. Îmi doresc, mai ales pentru că sunt cadru didactic, să particip la refacerea ”luminii” în Mangalia, avînd ca exemplu viu, pozitiv, Omul Radu Cristian, primar al orașului.

     Așa să vă ajute Dumnezeu!

Gabriela Apostu, 06.05.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply