JUNGLA de pe strada ROZELOR din MANGALIA [galerie FOTO]

0
2212

Ce-o fi cu scaieții, cucuta și toate celelalte plante din JUNGLA de pe strada Rozelor, așa cum denumea cineva din zonă, această ”cultură” sălbatică de pe spațiile verzi? Au cunoscut vreo mutație genetică, de au crescut așa de mari și viguroase, sau le-au dat ceva îngrășăminte, cei care ar fi trebuit să le cosească la timp? Cu ce unelte sau cu ce utilaje se mai pot cosi acum? Poate, doar cu drujbele… De către cine…?

…Acesta ar putea fi un pamflet, dacă imaginile surprinse de camera foto nu ar ilustra realitatea cruntă de astăzi, 6 mai 2017:

Și… nu cunoaștem ca cineva din administrația publică locală să fi dat recent vreun comunicat prin care să anunțe cetățenii ce se întâmplă, de ce a ajuns Mangalia în situația aceasta și, mai ales, CÂND se vor lua măsurile necesare pentru întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi din oraș și din stațiuni…

CUI îi revine sarcina îngrijirii acestor spații? CINE trebuie să ia măsurile legale, pentru a nu se mai ajunge în situația de acum?

Iată ce spune Legea nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din zonele urbane

În martie 2016, eram anunțați că ”În Mangalia se reia programul de reamenajare a spațiilor verzi”. Atât a fost? Acum suntem în luna mai, anul 2017!



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply