Ministerul Culturii și Identității Naționale și I.N.C.F.C. organizează un program de formare de specialiști în educație culturală, pentru tineri

0
700
astratex.ro

În perioada 20 mai – 20 iunie 2017, Ministerul Culturii și Identității Naționale și Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală organizează, în București, un program de formare de specialiști în educație culturală pentru tineri în următoarele domenii: arte vizuale, teatru și dans.

Cursanții vor avea acces gratuit la programul de formare pentru tineri, instituţiile organizatoare suportând cheltuielile cu formarea şi materialele necesare derulării în bune condiţii ale activităţilor specifice.

Cei care doresc să dobândească certificatul de specialist în educație culturală cu tinerii trebuie să fie absolvenți ai unui curs universitar sau ai unei școli populare de artă în domeniul în care doresc să se specializeze. După obținerea certificatului, în lunile iulie – august 2017, vor trebui să susțină, pentru o zi, un atelier de lucru cu tineri între 10 şi 18 ani, în domeniul în care au obținut diploma, în cadrul unei tabere cultural-vocaționale organizate de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale. Aici vor pune în aplicare cunoștințele acumulate  în cadrul programului de formare.

Mai mult, aici: cultura.ro


Mangalia News, 22.04.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply