Murad îl atacă pe ministrul Dobre, acuzându-l că vine la întâlnirile cu hotelierii pentru a-și face imagine și nu îi ajută să-și rezolve problemele

0
887

Cel mai mare investitor de pe Litoral, Mohammad Murad, l-a acuzat vineri pe ministrul Dobre, într-o conferință la Mamaia cu hotelierii și autoritățile de la mare, că organizează astfel de dezbateri doar pentru a-și face imagine, fără să rezolve problemele care-i apasă pe oamenii de afaceri. El a spus că de la întâlnirea trecută de pe litoral cu ministrul, de acum o lună, niciuna dintre problemele ridicate atunci nu a fost rezolvată.

Murad spune că la începutul lunii martie, atunci când Dobre s-a întâlnit la mare cu operatorii din turism, aceștia au ridicat o serie de probleme cum ar fi cea a lipsei spațiilor verzii, a câinilor vagabonzi din stațiuni, lipsa promovării litoralului și multe altele. Joi și vineri ministrul s-a reîntors pe litoral pentru a discuta din nou cu hotelierii și autoritățile, inițiativă considerată un simplu exercițiu de imagine de către Mohammad Murad, proprietarul lanțului Phoenicia și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Citește mai mult pe: profit.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply