VIDEO Patru copii şi o gravidă au fost transportaţi cu şenilatele la Mangalia şi Constanţa

0
976

Noapte grea pentru salvatorii ISU Dobrogea şi colegii veniţi în ajutor din alte judeţe, aceştia fiind aşteptaţi în mai multe localităţi, de unde au venit apeluri disperate.

Patru copii şi o gravidă au ajuns în siguranţă la spital.

Patru copii, cel mai mic de doar trei luni, au avut nevoie de ajutor, pompierii fiind nevoiţi să trimită autoşenilate în localităţile stăpânite de nămeţi. Potrivit ISU Dobrogea, o şenilată venită de la ISU Neamţ s-a deplasat miercuri seară în satul Arsa, de unde s-a semnalat că două copile au nevoie de ajutor. Părinţii unei fetiţe de doar un an au intrat în panică observând că a apărut o erupţie pe corpul micuţei şi au solicitat sprijin. În acelaşi sat, o fată de 12 ani avea febră şi dureri abdominale. La ele a ajuns mai întâi o autoşenilată pentru transport victime multiple, care ulterior a predat pacientele unui echipaj al Ambulanţei, destinaţia finală fiind Spitalul Municipal Mangalia.

O altă intervenţie, a transmis ISU Dobrogea, a avut loc în localitatea Independenţa, de unde a fost preluat un copil în vârstă de doar trei luni, cu febră. Salvatorii ISU au predat pacientul unui echipaj SAJ Constanţa de îndată ce a reuşit să depăşească nămeţii. Şi de la Osmancea s-a solicitat ajutor pentru un copil cu probleme medicale, şi acesta urmând să ajungă la spital.

Citeste mai mult: adev.ro/ojnoh3

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply