Asociația „ProActiv pentru Comunitate” și Liceul Callatis Mangalia, parteneri în proiectul “A Treasure Chest of Family Traditions”

0
871

Asociația „ProActiv pentru Comunitate” implementează, in parteneriat cu Society “Dagood Studio” – Letonia, “Associazione Culturale Eufemia”- Italia, “Association Strive” – Croatia, “Asociacion Building Bridges” – Spania,  proiectul  “A Treasure Chest of Family Traditions”,  finantat prin programul “ERASMUS+: Youth in Action”.

DESCRIERE:

Proiectul va avea loc în Daugavpils, Letonia. Activitățile de proiect se vor desfasura  în orașul Daugavpils, in perioada  19.05.2017 – 29.05.2017.
Principalele teme ale proiectului sunt: ​​Creativitate și cultură, precum și educația interculturală / generații și învățarea (pe tot parcursul vieții).

SCOP:

Scopul proiectului este de a îmbunătăți abilitățile creative și de comunicare, cunoașterea participanților la  proiect a obiceiurilor familiale din alte țări europene prin intermediul unor ateliere de lucru comune dar si pentru a deveni mai toleranti față de culturi și realități sociale diferite.

OBIECTIVE:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

• implicarea tinerilor și a liderilor acestora într-un proiect multicultural;
• promovarea cooperararii cu organizațiile de tineret și schimbul de experiență la nivel internațional;
• oferirea participanților la proiect metode pentru stabilirea și punerea în aplicare a performanțelor artistice prin intermediul cooperării interculturale;
•pregătirea și participarea la “ZOOMAIFEST” – sărbătoarea familiei in Letonia.

GRUP PARTICIPANT

Ca urmare a incheierii unui parteneriat cu Liceul Teoretic Callatis Mangalia, grupul participant a fost selectat dintre elevii clasei a X-a A si va fi coordonat de d-na prof. Silvia Monica LIPNIC.

PERIOADA  ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE:

• perioada formării: 19.05.2017-29.05.2017 (inclusiv 2 zile de călătorie)
• locul de desfășurare: Letonia, Daugavpils
• limba: engleza.


Mangalia News, Vineri, 13 ianuarie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply