Cum puteți afla online unde veți vota pe 11 decembrie

0
695

DIGI24: Mai este puțin timp până la alegerile parlamentare, însă nu toată lumea știe la ce secție de votare trebuie să se prezinte în data de 11 decembrie. Există însă o modalitate online prin care puteți afla această informație.

Românii cu drept de vot urmează să se prezinte la urne pe 11 decembrie pentru a-și alege reprezentanții în Senat și în Camera Deputaților.
Dacă un alegător nu știe unde ar trebui să voteze, cea mai simplă metodă de a afla care este secția de votare la care e arondat este să acceseze RegistrulElectoral.ro și să introducă datele personale cerute, potrivit Avocatnet.ro.
Mai exact, în formularul online este nevoie de CNP, numele de familie și un cod aleatoriu de verificare generat automat de sistem, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.
Apoi, după apăsarea butonului „Caută”, sistemul va afișa mesajul „Sunteți înscris/ă pe listele permanente ale secției de votare nr. …”. Concret, se indică numărul secției de votare, adresa acesteia, dar și dotările disponibile, precum rampa de acces sau urnă mobilă. De asemenea, există și o hartă unde secția respectivă este marcată.

Click pe imaginea de mai jos și afli secția de votare la care ești arondat:

registrul_electoral

Mai mult, pe digi24.ro, 01.12.2016.


 

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply