Sedinta extraordinara a CL Mangalia – 29.11.2016 [VIDEO]

0
707

sedinta-extraordinara-29-11-2016

Mangalia.Tv: Consilierii locali din Mangalia s-au reunit marţi, 29 noiembrie, într-o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia au fost dezbătute şi aprobate o serie de hotărâri cu caracter administrativ, dar şi social.

Unul dintre proiectele adoptate se referă la acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru preşcolarii şi elevii, care locuiesc în zonele Herghelie, IAS Fruviileg, Barieră şi Zootehnie. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, care nu au posibilităţi materiale pentru a frecventa cursurile şcolare, s-a aprobat acordarea mai multor ajutoare de urgenţă. În acest sens, se alocă suma de 8,5 lei/zi lucrătoare pentru preşcolarii care frecventează cursurile Grădiniţei P.P. nr. 5 Neptun şi care locuiesc în zonele Herghelie, IAS Fruviileg, Barieră şi Zootehnie.

Un alt ajutor de urgenţă vizează decontarea costului biletelor dus/întors în valoare de 8 lei/zi pentru preşcolarii şi elevii din aceleaşi zone, care frecventează cursurile Grădiniţei P.P. nr. 5 Neptun, Grădiniţei nr. 3, Şcolii Gimnaziale “Sf. Andrei”.

Mai mult, pe Mangalia.Tv. 30.11.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply