LA ZI: Subiecte de interes pentru cetățenii Mangaliei

0
678
opinii

-Am aflat ca in aceste zile se desfasoara negocieri privind vinzarea, cedarea de actiuni in santierul naval DMHI. N-ar fi rau sa stim ce se intimpla cu santierul, sa puneti citeva intrebari, daca nu-l deranjam pe dl. Griguta, reprezentantul statului roman.

  • Ce ne puteti spune, stimate domnule director Ioan Griguță, referitor la acest zvon?

-Buna seara. Cu o intrebare va deranjez si eu. Cat costa o gigacalorie la Mangalia, pentru ca in aceasta vara am montat gigacalorimetru si as vrea sa stiu. Sunt nemultumita de cat am de plata luna asta eu, față de cei care nu au montat giga. Astept rasp. Va multumesc frumos.


-Construirea crucişătorului uşor portelicopter MUNTENIA, actualul Mărășești.


-Inceputurile Bazei navale Mangalia. La initiativa cui a fost construita, cine a lucrat la ea, daca inainte de 1960 au stationat in baza nave sovietice. Si daca s-au pastrat fotografii din acea perioada.


-Despre DMHI, cine ne poate lamuri care este situatia santierului?


-Cheile Dobrogei. Reportaj foto de acolo.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

-Despre vestitul cartier Baraci si asistatii sociali din zona, unii din ei sunt sanatosi tun, mutarea lor in alte locatii? Ce ne poate spune primaria Mangalia?


Mulțumim cititorilor noștri pentru interesul permanent, pentru subiectele propuse și pentru întrebările trimise. Le transmitem și noi către autoritățile locale, celor care sunt în drept să răspundă și, pe măsură ce primim răspunsurile dumnealor, le vom posta în cotidianul Mangalia News.

Întrebările, sesizările și propunerile primite de la cititori le găsiți la rubrica OPINII CIVICE.


Mangalia News, vineri, 4 noiembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply