BASCHET: In acest weekend plin, toti sportivii nostri sunt in competitii!

0
1528

Echipele clubului MC Ball Mangalia au un weekend de foc, în cadrul celei de-a patra etape a Campionatelor Naționale de juniori la baschet.

mcball-baschet-afis

Așa de pildă, fetele de U 14, vor disputa sâmbătă începând cu ora 16.00, meciul împotriva echipei Admar București, la sala ANEFS, meci ce contează în ultima etapa din turul fazei de calificare.

mcball-baschet-fetele

Duminică, începând cu ora 10.00, la sala de sport a Școlii Nr.1, băieții de U 16 vor primi vizita echipei similare a clubului Dan Dacian din Bucuresti si tot duminică, echipa de U 13 masculin, va face deplasarea la Tulcea, unde se va intalni cu echipa CSS din localitate, într-o confruntare pentru locul întâi în grupa de calificare.

mcball-baschet-baietii

Tot la acest sfârșit de săptămână, selectionatele de baby baschet si mini baschet ale clubului nostru vor desfășura primele doua etape ale Campionatului Județean de Minibaschet. Acest campionat organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanta se va desfășura sub forma unor turnee, primul fiind în acest weekend la Sala Sporturilor din Constanta.

mcball2

mcball-baschet-baietii2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

mcball-baschet-baietii3mc-ball-sigla

Vă așteptăm să ne susțineți!


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply