Zâmbete pentru toți copiii! Elevi de la Liceul Callatis au vizitat copiii din Centrul de Plasament ‘Delfinul’ – Agigea

0
1179

zambete-copii

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, Liceul Teoretic ‘Callatis’, implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială ‘Zâmbete pentru toți copiii’.

     Elevii clasei a VII a B au vizitat copiii din  Centrul de Plasament ‘Delfinul’ din Agigea. Au pregătit pentru aceștia pachete cu dulciuri, îmbrăcăminte precum și un program recreativ atractiv coordonat de o echipă de animatori.

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache – director, prof. psiholog Carmen Faliboga – coordonator local SNAC și s-a desfășurat cu implicarea activă a doamnei prof. Melania Chelaru – diriginte, clasa VII B.

„Cu această campanie demarăm seria acțiunilor SNAC din acest an școlar. Ne propunem să sprijinim un număr cât mai mare de beneficiari, învățându-i în paralel pe elevii noștri, că o soluție nobilă, atunci când se poate, este să ajuți și nu să-i compătimești pe cei mai puțin norocoși. Mulțumim părinților pentru generozitate.”

Carmen Faliboga – coordonator local SNAC, Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 18.10.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply