Locatarii din zona Portului turistic solicită Primăriei să stopeze drifturile nocturne din zonă

1
738

drifturi-parcare-mangalia

     Către Primăria Mangalia, 
     În data de 12.09.2016 locatarii blocului A4, de pe bld. 1 Decembrie 1918, au înaintat o sesizare cu nr. 44.911 / 12.09.2016, referitoare la tulburarea liniștii din zona parcării și a platformei portului turistic.
     În această sesizare se specifică situația existentă care persistă de foarte mulți ani și a fost atașat și un CD cu filmări care confirmă și susține această sesizare. Până în acest moment nu s-a constatat nici o acțiune a Politiei Locale Mangalia care să stopeze problemele din zonă, aceștia intervin doar când sunt solicitați telefonic, în rest situația este neschimbată.
     Vă rugăm să ne transmiteți ce acțiuni concrete au fost luate până în acest moment și ce acțiuni se vor lua în viitor pentru ca astfel de evenimente care tulbură liniștea publică să fie stopate în această zonă.
     (Pe lângă drifturi, au fost reclamate și zgomotele produse de muzica dată la maximum, scârțâitul de roți și zgomotul infernal de motoare turate – mașini sau motociclete).
     Vă mulțumim. (D.M.).

     COMENTARII:

     Am fost martora unor astfel de “distractii nocturne” din zona respectiva. Chiar am stat de vorba cu cetatenii revoltati ca nu se pot odihni din cauza zgomotului.
     Dar nu numai vehiculele pe patru roti sunt cele care deranjeaza aproape in fiecare noapte linistea.
     Sunt cativa “teribilisti” pe doua roti ce isi tureaza la maximum motoarele, urcand si coborand pe strazile 1 Decembrie si Stefan cel Mare. E clar ca incalca mai multe reguli de circulatie si de tulburare a linistii publice.
     Din pacate, cei cu atributiuni de sanctioanre a unor astfel de manifestari ori nu isi fac datoria, ori sunt “mana in mana” cu cei certati cu legile.
     Cum altfel se poate explica faptul ca, desi au primit zeci de sesizari cu privire la situatia din zona, nici Politia Rutiera, nici Politia Locala nu cadadicsesc sa curme incalcarea regulior si sa aduca linistea nocturna atat de necesara locuitorilor orasului. (S.M.)

(Acest aspect il consider foarte periculos: Am ramas surprins ca acei indivizi au acces la iluminatul public si foarte usor sting si aprind lumina!). D.M.

     N.r. Alte articole pe această temă:

     DRIFTURI NOCTURNE în portul turistic Mangalia. Ce fac autoritatile publice?
     PARCARE PENTRU DRIFTURI? Întrebări pe adresa autorităților locale din Mangalia VIDEO
     Mangalia, orașul în care autoritățile dorm, în loc să vegheze la liniștea locuitorilor. (Partea a II-a)
     Mangalia, orașul în care autoritățile dorm, în loc să vegheze la liniștea locuitorilor (VIDEO)
     Extratereștrii și camerele video din Mangalia (FOTO)

Mangalia News, 16.10.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Am fost martora unor astfel de ,,distractii nocturne,, din zona respectiva. Chiar am stat de vorba cu cetatenii revoltati ca nu se pot odihni din cauza zgomotului.
    Dar nu numai vehiculele pe patru roti sunt cele care deranjeaza aproape in fiecare noapte linistea. Sunt cativa ,,teribilisti,, pe doua roti ce isi tureaza la maximum motoarele, urcand si coborand pe strazile 1 Decembrie si Stefan cel Mare. E clar ca incalca mai multe reguli de circulatie si de tulburare a linistii publice.
    Din pacate, cei cu atributiuni de sanctioanre a unor astfel de manifestari ori nu isi fac datoria, ori sunt ,,mana in mana,, cu cei certati cu legile.
    Cum altfel se poate explica faptul ca, desi au primit zeci de sesizari cu privire la situatia din zona, nici Politia Rutiera, nici Politia Locala nu cadadicsesc sa curme incalcarea regulior si sa aduca linistea nocturan necesara locuitorilor orasului

Leave a Reply