TULCEA Primăria actualizează Strategia de Dezvoltare a municipiului

0
933

faleza-tulcea-820x300

   Strategia de Dezvoltare a municipiul Tulcea va fi actualizată până la finele acestui an, astfel încât să fie asigurat cadrul strategic de derulare a proiectelor europene care se vor implementa în municipiu în perioada următoare.

   Şefa Serviciului proiecte cu finanţare externă din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Andreea Toma, a declarat că actualizarea Strategiei de dezvoltare a oraşului este necesară şi în contextul în care aceasta viza exclusiv obiective care aparţin sau sunt administrate de municipalitate.

   ‘Orice proiect care se va dezvolta pe raza municipiului, orice instituţie publică ce doreşte să implementeze un proiect aici trebuie să se încadreze în acest document strategic, strategia, care va fi actualizată până la finele acestui an, reprezentând o tendinţă a municipalităţii pe o perioadă de timp’, a afirmat Toma.

   Până la sfârşitul lunii, instituţiile publice şi asociaţiile de proprietari din municipiu trebuie să transmită autorităţii publice intenţiile de proiecte, printre acestea urmând să se regăsească inclusiv proiectele care se vor realiza în oraş prin instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI) – Delta Dunării.

   ‘Nu vor primi finanţare proiectele care nu se vor regăsi în strategia actualizată’, a precizat reprezentanta Primăriei municipiului Tulcea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Autoritatea locală a organizat joi o întâlnire publică cu autorităţile judeţene şi şefi ai serviciilor descentralizate pentru a le prezenta cadrul general al viitoarei Strategii de dezvoltare a municipiului Tulcea.

 

Continuarea, pe radioconstanta.ro, 2 sept.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply