Cele mai frumoase românce se vor afla, în week-end, la Costinești

0
837

miss-litoral-2

Evenimentele Fashiontv Summer Festival de weekend-ul acesta vor avea loc în complexul Vox Maris Grand Resort din Costinești.

Sâmbătă, 20 august, va avea loc o nouă ediție a competiției intrenaționale Miss Fashiontv Black Sea, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri romani si internationali.

Prin intermediul Fashiontv, acest concurs international le ofera tinerelor sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii. Astfel, primele 7 castigatoare ale competitiei vor avea sansa sa participe la concursurile Miss Fashiontv din toata lumea, dupa cum urmeaza: in luna septembrie Miss Fashiontv Turcia si Miss Fashiontv Thailanda, in luna noiembrie Miss Fashiontv Dubai si Miss Fashiontv Singapore, urmand ca finala internationala a concursului sa se desfasoare anul viitor in China.

Duminica, 21 august, incepând cu orele 22:00, pe scena de la Vox Maris din Costinești va avea loc evenimentul Gala Turismului de pe Litoralul Romanesc- Fashiontv Tourism Awards, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri autohtoni si internationali.

In cadrul galei vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: complexuri, hoteluri, restaurante, plaje/ beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului Relatiilor cu Mediul de Afaceri, ai Autoritatii Nationale pentru Turism, dar si Europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles.

Mai mult, în observator.ro, Joi, 18.08.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply