Prof. Sorin Mihai: “La ședința Comisiei Sociale nu au fost prezenți responsabili din aparatul primăriei” – Comentarii pe fb

0
806
Valentin Ciuraru
Valentin Ciuraru Vă repet ce v-am spus astăzi în comisie: DE AIA sunt comisiile de specialitate ale CL_ului, pentru ca să dezbatem proiectele inițiate și să le îmbunătățim dacă e nevoie. În plen ne prezentăm cu ”temele făcute”, cum e normal și profesionist. Opinia mea a fost clară; trebuie să fundamentăm foarte bine aceste proiecte HCL pentru a nu produce tensiuni între diferite categorii socio-profesionale.
Sorin Mihai
Sorin Mihai Domnule Ciuraru, vă repet ce v-am spus azi în comisie: ne plângem că lucrurile se mișcă greu, că documentele se blochează în circuitul primăriei, dar ne plângem și că sunt urgentate.
Valentin Ciuraru

Valentin Ciuraru producem mai mult rău dacă facem lucrurile în grabă și NU le cântărim cum trebuie…

Valerian Şarînga

Valerian Şarînga Domnule Ciuraru, nu-mi spuneti că ieri aţi stat acasă pe motiv că nu vreţi să faceţi lucrurile în grabă şi, conştiincios, la birou, v-aţi făcut nu ştiu ce teme. Chiar vă bateti joc de noi? Chiar ne luati de proşti? Sunt dat pe spate de chestia cu categoriile socio-profesionale, chiar dacă n-am înţeles nimic din ea, dar lăsaţi naibii josniciile şi meritaţi-vă locul în CL. Sau lăsati-l altcuiva, care nu arde timpul aiurea pe facebook si chiar are competenţa şi dorinţa de a face ceva în oraşul ăsta. Cu tot respectul vă întreb şi nu are nicio legătura cu faptul că suntem în bărci diferite, chiar nu vă este ruşine? Pe cuvântul meu de onoare vă spun, chiar aveam încredere în dumneavoastră şi în echipa dumneavoastră, dar m-aţi dezamăgit total. Şi, după cum am început să vă cunosc, nu prea mă aştept la o replică de bun simţ din partea domniei voastre. Sunteţi un om cu o bogată cultură şi un om inteligent. Dovediţi şi că sunteti om, stimate domn!

Valentin Ciuraru
Valentin Ciuraru Domnule Şarînga, îmi cer iertare că mi-a planificat concediul încă din luna martie fără să consult voița celor 10 care și-au înșelat publicul, ei urmărind doar un interes patrimonial. Din fericire, aseară la ora 21,30 am sosit în Mangalia dintr-un concediu în insulă și am ratat extraordinara.
Că nu vă este clară chestia cu categoriile socio-profesionale nu am ce face, dar dacă veți citi art. 2 lit b din Legea locuinței sigur nu rămâneți nedumerit.
Mi-aș dori să știți că locul pe care-l ocup in CL este al partidului:citiți decizia CCR privind aleșii locali privind neconstituționalitatea prevederilor OUG 55/2014.
Vă răspund: nu are de ce să-mi fie rușine că vreau să îndrept un proiect de HCL greșit fundamentat. În această seara doamna Stroe mi-a deschis o pistă pe care am s-o consult și s-ar putea ca tot proiectul să fie în aer: ministerul învățământului are instrucțiuni clare de acordare locuințelor de serviciu și din ce patrimoniu.
Nu pot fi pe placul tuturor 😉 …ata ete

Valerian Şarînga

Valerian Şarînga Domnule Ciuraru, public se află într-o sală de teatru. Aici este vorba despre un consiliu local, despre o datorie măcar morală, despre oameni cu nevoi şi despre oameni care încă aşteaptă normalitate. Vă promit că voi studia acel articol şi, nu numai atât, mă voi pune la curent cu toată legislaţia. Sper că aţi avut un concediu plăcut şi la fel de convins sunt că şi ceilalţi 8 colegi ai dumneavoastră s-au bucurat de frumuseţile vreunei insule, bănuind că si domniile lor tot prin concedii au fost. La chestia cu “pe placul” tuturor vă contrazic. Aveţi datoria, în calitate de gospodar al acestui oraş, alături de ceilalţi colegi ai dumneavoastră, să fiţi pe placul tuturor!

Mihaela Pargariu

Mihaela Pargariu Vali, esti prea protocolar si cu bun simt fata de acest nimeni care se numeste Ciuraru. Nici nu merita efortul de ai citi postarile pt ca este un rebut intelectual care crede cu tarie ca e cult. Cunoscandu-te, crede-ma ca te irosesti, raspunzandu-i. Cred ca acum iti citeste randurile cu dictionarul in mana:))))

Valentin Ciuraru

Valentin Ciuraru Domnule Șarînga, nu mă ascund și recunosc evidența; un om politic nu poate fi placul tuturor. Niciodată nu mă va plăcea unui votant socialist ori pemepist 😉. Fiecare partid are ”publicului lui” și mă feresc de cuvinte mari ca – datorie morală

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Am decupat comentariul ca să nu se creadă că inventez

Fotografia postată de Valentin Ciuraru.
Sorin Mihai

Sorin Mihai Domnule Ciuraru, confundați puțin merele cu perele. Dacă municipalitatea dorește să acorde unor anumite categorii profesionale locuințe de serviciu, nu trebuie să își dea Ministerul Educației sau Ministerul Sănătății vreun acord.

Mihaela Pargariu

Mihaela Pargariu Cred ca pänă la urma ministerele o sa-si dea acordul daca ei nu se prezinta la sedinte.

Valerian Şarînga

Valerian Şarînga Domnule Ciuraru, oamenii nu v-au ales pentru că nu mai puteau de dragul lui Blaga şi zic să excludem politicul din gospodărirea unui oraş. Eu nu vorbesc din prisma unui om politic, chiar având un dezgust pentru zona asta, în ciuda faptului că sunt membrul unui partid. Gropile din oraş nu sunt socialiste, stimate domn, iar dalele strâmbe din ever green nu sunt pemepiste, deci nu vă disculpaţi dând vina pe politic. Nu vă pot contrazice în privinţa proiectului respectiv pentru că nu cunosc legislaţia, dar asta nu vă dă dreptul de a lipsi de la şedinţe. Înţeleg, dumneavoastră aţi fost în concediu, dar ceilalţi? Bun, proeictul nu se justifică legal, dar era greu de susţinut acest lucru în şedinţa de ieri?

Valentin Ciuraru
Valentin Ciuraru Nu confund deloc. Nicio municipalitatea echilibrată nu va avea interes să provoace zâzanie între categoriile profesionale. Regulile de bună practică nici nu recomandă așa ceva.
Tocmai ce am citit intrucțiunea și acolo scrie negru pe alb: dacă nu-i dă locuință îi decontează cheltuielile de deplasare.

Sorin Mihai

Sorin Mihai Domnule Şarînga, nu este nimic ilegal în proiect, sunt doar vorbe aruncate în vânt de domnul Ciuraru. Discuția despre legalitate este o aberație și mai mare în condițiile în care proiectul își propunea tocmai intrarea în legalitate a unor locuințe denumite “de urgență”, ceea ce nu există în Legea locuinței. Facilitățile pe care le acordă municipalitatea este una, locuințele de serviciu din fondul ministerului este alta.

Sorin Mihai

Sorin Mihai Așa, domnule Ciuraru. Ce ați înțeles din această instrucțiune? Că nu am avea voie să le acordăm?

Mihaela Pargariu

Mihaela Pargariu Pai, asta trebuia sa-i fie clar de acum 4 ani. Mai are timp sa se dezmeticeasca, sa poata face diferenta intre una si alta.

Valerian Şarînga

Valerian Şarînga Domnule Sorin Mihai, din simpatie pentru stimabilul domn Ciuraru, ştiindu-i pasiunea de a contrazice si, mai ales, aceea de a se contrazice, am continuat discuţia cu dumnealui. Fără a fi expert în domeniu este evident că încearcă să ascundă ordinul politic de nu se prezenta la şedinţă. Sigur, celui care a dat acest ordin i-a fost teamă că proiectul ar putea trece, acele locuinţe ascunzând intereseze măcar de sezon, dacă nu chiar pe termen lung…

Valentin Ciuraru
Valentin Ciuraru Până nu am citit nu mi-am spus părerea, ci am reprodus ce mi-a scris doamna Stroe. Și ca să vă corectez; nu scriu nicăieri de ilegal! Dacă veți reciti ce am scris nu vor fi probleme de interpretare, afirm categoric. Nu mă îmbăt cu emoție și nici nu vreau să culeg lauri. E vorba de discriminarea, domnule; adică lipsirea altor categorii de niște drepturi pe considerente neîntemeiate.
Cred că mi-am tocit cam mult tastele pe aici. E momentul să mă retrag.

Sorin Mihai

Sorin Mihai Referitor la decontarea cheltuielilor de deplasare, domnule Ciuraru, vă recomand legislație recentă: http://lege5.ro/…/normele-metodologice-privind…

Sorin Mihai

Sorin Mihai Domnule Ciuraru, vă spun așa: sunt de acord cu dumneavoastră. Proiectul poate suferi amendamente. Le-ați adus cumva în ședință și nu le-am aprobat?

Ana-Cristina Mihaila

Ana-Cristina Mihaila Se stie un termen concret pt vanzarea apartamentelor ANL?? Eventual si formalitatile (actele necesare) in vederea cumpararii lor…

Valentin Ciuraru

Valentin Ciuraru Un termen exact nu se poate preciza. Din informația primită de la fondul locativ procedura de vânzare este pe ultimii metri, în sensul că s-a terminat cadastrarea; se fac ultimile rectificări privind notarea apartamentelor după care va urma inițierea unui proiect HCL de către cei de la fondul locativ, probabil pentru luna septembrie…

Sorin Mihai

Sorin Mihai Am cerut informații, doamna Mihăilă, dar responsabilii nu au fost la ședință. Sunt în concediu și nu a existat altcineva care să ne poată lamuri. De aceea, am făcut interpelare în scris și așteptăm răspunsurile.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply