Diseară, meciul Steaua – Manchester City. Restricții severe de circulație în zona Arenei Naționale

0
618
steaua-manchester-city
În vederea meciului de fotbal dintre F.C. Steaua București – F.C. Manchester City, din cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Campionilor, Poliția Rutieră a Capitalei a luat măsuri de restricționare a traficului în zona Arenei Naționale, marți, cu începere de la orele 18,00, transmite, printr-un comunicat, respectiva instituție.
Artere afectate: strada Maior Coravu; strada Vatra Luminoasă, între șoseaua Mihai Bravu și bulevardul Pierre de Coubertin; bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă și intrarea în stadion; strada Tony Bulandra, între strada Vatra Luminoasă și rond strada Maior Coravu; strada Sergent Vasile Șerbănică, între bulevardul Basarabia și zona de acces Arena Națională.
Mijloacele RATB, care circulă pe strada Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe bulevardul Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe strada Tony Bulandra, având capăt de linie la depoul Vatra Luminoasă, precizează comunicatul.
Restricțiile de circulație vor fi menținute până la defluirea totală a spectatorilor. Metroul va circula normal, fără prelungiri de orar. Partida debutează la orele 19,45, iar numărul spectatorilor ar putea fi mai mic decît cel estimat, în urma deciziei  clubului gazdă de a scumpi foarte mult biletele.

Aurelia Apostol, AMPress, 16 august 2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro



Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply