Ședința extraordinară a Consiliului Local Mangalia s-a amânat pentru miercuri, 17 august

0
675

Ședința extraordinară a Consiliului Local Mangalia ce trebuia să aibe loc astăzi, s-a amânat pentru miercuri, 17.08.2016, la ora 15:00.

“Un număr de 10 consilieri locali am inițiat proiecte de HCL pentru a redresa direcția dezastruoasă în care se îndreaptă gospodărirea orașului. Dl primar se plângea mandatul trecut că nu au inițiat proiecte de hotărâri și consilierii. În două luni si jumătate, dl primar a convocat o singură ședință ordinară a CL, in condițiile in care sunt multe probleme de rezolvat în oraș și suntem in plin sezon estival.

Grupul de 10 consilieri am inițiat proiecte, am convocat o ședință extraordinară. Proiectele de HCL sunt importante – consideram noi, cei 10 consilieri care le-am inițiat – și au legătura cu activitățile comerciale din stațiuni, cu spațiul locativ, cu modul în care se dau autorizațiile de construcție și autorizațiile de funcționare, toate aceste proiecte sunt menite să facă Primăria funcțională și să vină în ajutorul aparatului executiv. Ședința va avea loc pe data de 17.08.2016, ora 15:00, cu speranța că și dl primar se întoarce din concediu, ca să participe.”

Ozghiun Menabit, consilier municipal.pe fb.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply