Constanţa, sub avertizare meteo de caniculă. Urmează patru zile de foc!

0
614

varacanicula

CUGET LIBER: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare de caniculă, valabilă, astăzi, mâine şi în weekend.

Potrivit meteorologilor, un regiunile extracarpatice, valul de căldură se va extinde şi se va intensifica. În zonele de câmpie şi podiş din Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea, vremea va fi caniculară, în orele amiezilor se vor înregistra, local, temperature maxime de 36, 37 de grade, iar în cursul nopţilor minimele termice se vor situa în jurul a 20 de grade.

Disconfortul termic va fi accentuat şi indicele temperature-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, în Câmpia Română, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

De asemenea, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată. Local, vor fi averse, izolat torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină, în zilele de joi şi vineri (28 şi 29 iulie), mai ales în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar sâmbătă şi duminică (30 şi 31 iulie) îndeosebi în est, centru şi zona de munte.

cugetliber.ro, Joi, 28 iulie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply