SORIN MIHAI: Am convingerea că unii vor veni azi la ședință pentru a face, așa cum le place să spună, „stand-up comedy”

0
730
sorin_mihai_unpr_mangalia

“Dintr-un articol apărut într-o publicație locală, aflu că votul în Consiliul Local este musai unul dictat de interesele de partid și nu unul care să implice analiză, argumente, discernământ. Propriu-zis, se consideră că se adună în ședință două tabere care, printre scuipături votează pro sau contra. Nu interesul Mangaliei contează, ci cheremul unuia sau altuia care speră să controleze taberele.

Tot aud vehiculându-se un termen care capătă aură mistică: Opoziția. Nu știu ce reprezintă, ce își propune, care sunt ideile pe care le aduce în dezbatere. Pare că trebuie să fii musai „Gică Contra”, să fii împotriva oricărei tentative de construcție coerentă pentru a fi pe placul gazetarilor care vor sânge pe parbriz.

Punctul meu de vedere este unul simplu: am fost votat de către cetățeni pentru a le reprezenta interesele în Consiliul Local. Nu am venit pentru a mă încuscri cu o tabără ori cu cealaltă, ci pentru a încerca să las ceva în urma unui mandat de 4 ani. Că lucrurile merg prost, este evident. Implicarea fiecăruia dintre noi poate schimba această stare de lucruri.

Am convingerea că unii vor veni azi la ședință pentru a face, așa cum le place să spună, „stand-up comedy”. Vor veni să proclame „incapabilitatea” unora, nu capacitatea personală de a dezbate constructiv. Sper să greșesc.”

Sorin Mihai, consilier local UNPR. Joi, 14 iulie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply