SORIN MIHAI: “În situația actuală, nu se mai poate spune că Mangalia trăiește un blocaj”

0
771

“Sunt convins că decența și seriozitatea au șansa de a se impune, chiar dacă pare din ce în ce mai greu într-o lume ce pare că își pierde valorile”.

pagina-sorin-mihai-

“Ne place sau nu, în următorii 4 ani primar al Mangaliei va fi Cristian Radu. Mangalia l-a votat, iar PNL are și 9 consilieri locali. Mandatul său anterior a fost marcat de acuzații la adresa consilierilor locali, care s-ar fi opus dezvoltării municipiului. De aceea, mi se pare firesc ca viceprimarul să fie cel agreat de primarul pe care și l-a dorit Mangalia. Ar fi fost absurd să avem un viceprimar fără atribuții, decorativ, sau unul care să numere pescărușii. În situația actuală, nu se mai poate spune că Mangalia trăiește un blocaj. Un viceprimar al PSD nu ar fi echilibrat situația, ci doar ar fi hrănit orgolii și ar fi contribuit la continuarea tensiunilor. Mandatul trecut ne-o dovedește.

Opoziția de tipul „Gică Contra” nu mă interesează. Vreau ca proiectele pentru Mangalia să fie prezentate transparent, să fie discutate, amendate, comentate, dar să fie adoptate fără trocuri politice mizerabile. Poate nu sunt un bun politician, căci nu am negociat votul meu pentru foloase personale. Orice proiect, al oricui, trebuie să aibă loc la masa discuțiilor, iar pentru aceasta mă voi implica de acum încolo.

Titlul unui articol de ziar sună așa: „UNPR a trădat PSD și s-a aliat cu PNL”, făcând referire la situația din Mangalia. N-am trădat pe nimeni, căci PSD Mangalia nu a fost un aliat politic pe plan local”. (Prof. Sorin Mihai, consilier municipal).


Mangalia News, 02.07.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply