În ședință festivă, Consiliul Local Mangalia a fost constituit astăzi

0
830

Într-o atmosferă solemnă, a avut loc astăzi, la Clubul Nautic Callatis, ședința de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Mangalia. Cei 19 consilieri municipali au depus jurământul și au ales din rândul lor viceprimarul, în persoana lui Dragoș Angelescu, propus de PNL Mangalia, cu 11 voturi. Celelalte 8 voturi i-au revenit consilierului Ozghiun Menabit, propunerea PSD Mangalia pentru functia de viceprimar. În această primă ședință, noul Consiliu Local și-a stabilit și cele trei comisii de lucru: de Urbanism-Juridică, cea Economică si comisia Socială.

Primarul reales al Mangaliei, Cristian Radu a rostit o scurtă alocuțiune prin care a multumit cetățenilor pentru încrederea acordată și și-a exprimat speranța că vor urma patru ani liniștiți, pentru a se putea înfăptui promisiunile din campania electorală.

Prefectul județului Constanta, Adrian Viorel Nicolăescu și ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, oaspeți de seamă ai întrunirii festive de astăzi au adresat cuvinte de bun augur noului Consiliu local, primarului reales, Cristian Radu și noului viceprimar al muncipiului Mangalia, Dragoș Angelescu.


Mangalia News, Joi, 23 iunie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply