Gala Olimpicilor Callatieni, ediția I

0
1142
gala_olimpicilor_callactieni2 (Small)
Vineri, 17 iunie 2016, în sala de festivități a Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia s-a desfășurat ”Gala Olimpicilor Callatieni”, ediția I. Evenimentul a fost organizat de conducerea unității, în parteneriat cu Asociația Părinților, în semn de recunoștință pentru elevii meritoși și dascălii care i-au pregătit, pentru a răsplăti cu diplome de excelență și medalii rezultatele deosebite obținute de aceștia în anul școlar 2015-2016.
Gala a debutat cu premierea olimpicilor naționali: eleva Popescu Maria din clasa a X a A, coordonată de prof. Costache Livia, prima mențiune la Olimpiada Națională de Limba Română; eleva Petrea Bianca Maria din clasa a XII a D, instruită de prof. Cuseac Silvia, mențiune la Olimpiada Națională de Istorie; eleva Ilicea Anca din clasa a X a A, pregătită prof. Popa Gabriela, mențiune la Olimpiada Națională de Informatică.

gala_olimpicilor_callactieni1 (Small)

Gala a continuat cu aprecierea elevilor din gimnaziu și liceu care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele județene:
Olimpiada de Limbă, Literatură și Comunicare– 9 elevi.
Olimpiada de Lectură ca Abilitate de Viață – 7 elevi. Premiul I – elevele Greceanu Anamaria și Totolici Vanessa, clasa a VII a A, coordonate de prof. Angheluță Cristina.
Olimpiada de Lingvistică – 7 elevi. Premiul I – eleva Vătafu Avram Andra, clasa a VII a A, coordonată de prof. Angheluță Cristina.
Olimpiada de Limba Engleză – 18 elevi. Premiul I – elevul Guță Mario, clasa a VIa A, coordonat de prof. Gherfi Simona; elevii Lupuleasa Marian Paul, clasa a IX a B și Bălăuca Delia Anamaria, clasa a IX a D, coordonați de prof. Munteanu Didina; eleva Bălan Elena Alexandra, clasa a X a, coordonată de prof. Lipnic Silvia și Gherfi Simona.
Olimpiada de Limba Franceză – 4 elevi.
Olimpiada de Limba Germană – 1 elev.
Olimpiada de Fizică – 7 elevi.
Olimpiada de Biologie, Concursul Național ”G. E. Palade”, Concursul Național Educație pentru sănătate – 8 elevi.
Olimpiada de Informatică și Olimpiadade TIC – 3 elevi.
Olimpiada de Istorie – 2 elevi.
Olimpiada de Geografie – 1 elev.
Olimpiada de Religie – 2 elevi.
Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Șah – 5 elevi. Premiul I – elevii Broatec Răzvan, clasa a Va A, Ghenea Răzvan clasa a VII a A, Handac Radu, clasa a VIII a A, coordonați de prof. Mustafa Erwin ; eleva Iacob Victoria, clasa a XI a A, coordonată de prof. Tudor Lakme.
32 de elevi din ciclul primar au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute la etapa județeană a concursurilor de matematică, respectiv limba și literatura română.
Comorile Condeiului – 100 p, eleva Faliboga Lusyanna, clasa a II a A, coordonată de prof. înv.primar Lungu Georgeta și eleva Țăranu Diana , clasa a IV a C, coordonată de prof. înv.primar Dincă Anca.
Euxin Math – 100p, elevii Dincă Radu și Buzea Rareș, clasa a III a A, coordonați de prof. înv.primar Neculăeș Maria; elevii Băltărete Damian, Păun Mario, Puzdre Medeea, clasa a IV a A, coordonați de prof. înv.primar Bulboacă Olga.
Pentru numeroase alte premii obținute la diverse concursuri și competiții înscrise în Calendarul Activităților Educative la nivel național, regional și județean, elevii și dascălii au fost recompensați cu diplome de excelență.
”Gala Olimpicilor Callatieni” s-a desfășurat în prezența reprezentanților autorităților locale și a unităților școlare din Mangalia, a părinților, elevilor și cadrelor didactice din școală, într-o atmosferă de sărbătoare, marcată cu momente artistice deosebite.
Într-un cadru festiv, trei cadre didactice au primit aprecierea și mulțumirea pentru întreaga activitate dedicată școlii și elevilor: prof. înv. primar Olga Bulboacă, prof. Ecaterina Rădulescu, prof. Căutiș Marin.
,,Gala Olimpicilor Callatieni reprezintă un nou produs al Liceului Teoretic Callatis cu care mândrim. Elevi, dascăli, părinți am colaborat împreună, fiecare contribuind cu muncă, dăruire, talent, ambiție, perseverență. Felicitări, tuturor!” Prof. Luminiţa Pătrînoiu, Director, Liceul Teoretic Callatis.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply