Câștigătorii din Mangalia ai concursului județean de cultură generală AMICII ISTETI

0
2063

amicii-isteti-

     Sambata, 11.06.2016, s-a desfasurat concursul AMICII ISTEȚI, un concurs de cultură generală pentru clasele pregătitoare și clasele I etapa judeteana. Elevii din Mangalia au obtinut punctaje foarte bune.
     Au fost calificati pentru etapa finala 1.012 elevi de la clasele pregatitoare, dintre care 246 elevi au abtinut premii, iar 8 sunt din Mangalia.
     De la clasa I, s-au calificat pentru etapa finala 600 elevi, dintre care 154 au obtinut premii. 10 elevi premianti la aceasta categorie sunt din Mangalia.

AMICII_001amicii_mangalia_castigatorii

          Acest proiect-concurs este destinat elevilor de la clasele pregătitoare și clasele I. Se doreşte ca prin acest concurs să oferim elevilor posibilitatea de a-şi valorifica toate cunoştinţele şi capacităţile de care dispun şi de a le aplica în rezolvarea unor situaţii date. Beneficiarii direcți sunt elevii claselor pregătitoare și de la clasele I și cadrele didactice implicate. Beneficiarii indirecti sunt părinții elevilor, comunitatea.

         Ne propunem să valorificăm potențialul de cunoștințe generale ale elevilor, prin utilizarea și transferul informațiilor  dobândite în cadrul unui concurs de cultură generală cu participarea efectivă a elevilor și implicarea cadrelor didactice în procesul de promovare, evaluare și de premiere a elevilor participanți.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply