Pensionarii primesc acasă tichetele din programul “Respect” (La Constanta!)

0
697

farmec.ro
carturesti.ro%20

tichete-primaria-constanta

OBSERVATOR: Primăria municipiului Constanţa anunţă beneficiarii programului „Respect“ că, începând cu data de 14 iunie, odată cu primirea pensiei, vor primi câte un plic care conţine patru tichete valorice, reprezentând tranşa a patra. Reamintim că valoarea unui tichet este de 10 lei, este valabil până la data de 31 decembrie 2016 şi se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, reşedinţă sau la adresa de corespondenţă declarată în cererea completată la înscrierea în program, vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa subunităţii de distribuire, intervalul orar şi data până la care îşi pot ridica plicul cu tichete valorice.

După această perioadă, plicurile cu tichete valorice pot fi ridicate de la sediul Direcţiei Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe, situată pe strada Unirii, nr. 104 (în spatele Căminului pentru persoane Vârstnice).

Autorităţile locale au luat această măsură în luna februarie, când au decis să înlocuiască pachetele cu alimente care se distribuie de ani buni cu tichete valorice. Astfel, beneficiarii nu vor mai fi nevoiţi să stea la cozi în punctele de distribuţie obişnuite, ci vor primi acasă tichetele. Cei care beneficiază de aceste vouchere vor avea, de altfel, posibilitatea să achiziţioneze doar produse alimentare necesare în gospodărie, din zeci de magazine, a căror listă există pe site-ul Primăriei. Măsura municipalităţii este una socială şi are ca scop sprijinirea persoanelor şi familiilor care au venituri precare, mulţi constănţeni făcând eforturi considerabile ca să-şi asigure masa zilnică.

Sursa: observator.ro, 15.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply