SC Megaconstruct SA dezvoltă rețeaua de gaze naturale în sudul litoralului

0
1069

banner_megaconstruct_mangalia

     SC Megaconstruct SA, distribuitor și furnizor de gaze naturale găsește permanent soluții pentru a oferi clienților săi cele mai bune și avantajoase servicii, raportate la nevoile acestora, servicii prestate de echipele  sale de specialiști.
     Activitatea Megaconstruct SA se bazează pe parteneriate durabile și de încredere pentru clienții săi, dovadă fiind și numărul mare de solicitări de racordare la rețeaua de gaze naturale.
     Venind în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor din sudul litoralului, după recepția finală a rețelei de distribuție gaze la nivelul municipiului Mangalia, Megaconstruct SA a pus în funcțiune primul tronson al sistemului de distribuție din comuna 23 August, cu satele aferente, pentru care a obținut licența de ditribuție. În mai puțin de un an, prin munca asiduă a echipei de specialiști a firmei, a fost realizată o porțiune de rețea de distribuție a gazelor naturale, lucrările fiind în curs de derulare pentru extinderea acesteia la nivelul întregii comune.
     Astfel, locuitorii comunei 23 August precum și instituțiile publice și agenții economici pot beneficia de avantajele utilizării gazelor naturale. Tot pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Megaconstruct SA a început campania de informare a locuitorilor și agenților economici din comuna 23 August cu privire  la posibilitatea racordării la sistemul de gaze naturale, avantajele rezultate în urma acestei alegeri și pașii care trebuie urmați pentru alimentarea cu gaze a acestora.
     Documentele minime necesare pentru obținerea acordului de acces la sistemul de ditribuție al gazelor naturale sunt:
  • Cerere pentru acordarea accesului la sistemul de distribuție,
  • Copie după actul de identitate, alături de
  • Actul de proprietate asupra terenului sau imobilului.
     Documentele vor fi depuse la sediul SC Megaconstruct din Mangalia, str.Rozelor, nr.8, bloc R4, scara A, parter, ap.3.
     Tot aici, puteți obține informații suplimentare în legătură cu racordarea la sistemului de distribuție de gaze naturale.
     Prin tot ceea ce implementează SC Megaconstruct SA demonstrează de fiecare dată că utilizarea gazelor naturale pentru încălzirea locuinței, a apei calde menajere, cât și pentru prepararea hranei, reprezintă cea mai ieftină, sigură, comodă și avantajoasă alegere.
Mai multe detalii despre ofertele Megaconstruct se pot obține la numărul de telefon 0341/145.848, sau vizitând site-ul www.megaconstruct.ro

Telefonul Dispeceratului Megaconstruct Mangalia: 0726.777.360

megaconstruct_mangalia_banner2


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply