RALUCA HAGIU – Prima oară pe covorul roșu de la Cannes

0
947
Deschidere-Raluca-si-Roxana_red-carpet
Le Palais des Festivals. Un covor roșu de 200 de metri, 
24 de trepte, sute de fotografi, mii de spectatori, vedete, regizori, actori și rochii spectaculoase. E decorul celui mai tare film în care am jucat la Cannes, în urmă cu doi ani.
Într-o zi, am scos din sertărașul cu dorințe un gând. Să particip la Festivalul de Film de la Cannes. L-am aruncat în Univers și-apoi am revenit cu picioarele pe pământ. Nu știu exact pe unde a călătorit, dar, când s-a întors la mine avea contur, și dată, oră și loc. Am primit invitația Orange de a participa la cea de-a 67 ediție a Festivalului de Film de la Cannes, în 2014, cu exaltare și nerăbdare (cum altfel?!).
Raluca_Majestic_2 -
Primisem titlul de Zâna cea Bună pentru cea care urma să câștige concursul Orange și pe care aveam s-o însoțesc în experiența V.I.P. de pe Croazetă. Partenerul Festivalului de Film de la Cannes de mai bine de 15 ani își propusese să premieze un client pasionat de film. Așa am cunoscut-o pe Roxana Dibă, 28 de ani, și să mergem împreună pe covorul roșu al celui mai îndrăgit festival de film.
Am pornit împreună în căutarea ținutei perfecte și am găsit-o la Rhea Costa, unde Andreea, managerul showroom-ului i-a recomandat Roxanei o rochie lungă, smarald, care-i scotea în evindență ochii și îi avantaja silueta. Eu m-am îndrăgostit de rochia neagră, cu corset, broderie aurie și tul, de la Maria Lucia Hohan. În paradisul pantofilor, la showroom-ul Mihaelei Glăvan, am făcut paradă pe stilettos în toate culorile și apoi am adăugat tușa finală de strălucire, accesoriile Laura8. Gata de îmbarcare!

Vă invităm să citiți articolul integral AICI.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply