GALERIE FOTO / „Fără asfalt“, la 2 Mai şi Vama Veche

0
750

Fara_asfalt_la_mare

Cea de-a șaptea ediție a triatlonului Fără Asfalt, competiție premium dedicată sportivilor amatori și profesioniști de înot, ciclism și alergare, va avea loc pe 4 iunie, în rezervațiile naturale 2 Mai – Vama Veche și Hagieni – Albești, cu peste 800 de participanți care vor lua startul în competiție.

Triatlonul Fără Asfalt Intersport la mare face parte din circuitul celor cinci evenimente de Cross Triathlon (CTS) din calendarul FRTRI, circuit susținut de Fundația eMAG prin intermediul programului „140 de bătăi pe minut”.

Printre participanții din acest an se numără Ciprian Bălănescu, campionul național la triatlon și câștigător al ultimelor patru ediții Fără Asfalt la mare și Mihai Baractaru, singurul triatlonist român calificat în finala mondială a circuitului Ironman.

„Reușim în fiecare an să facem din Fără Asfalt Intersport la mare mai mult decât un triatlon, de aceea punem accent pe peisaje, pe atmosfera de întâlnire cu prietenii și încercăm să le oferim concurenților câteva ore în care să își depășească propriile limite, să fie cu propriile gânduri și semne de întrebare. Și, pentru că pulsul accelerat și locurile frumoase prin care trece cursa pot oferi o parte din răspunsuri pentru acele semne de întrebare, ne place să credem că evenimentele noastre le amintesc participanților de o stare proprie copilăriei, când distracția și competițiile veneau împreună”, spune Tudor Vlad, inițiatorul proiectului „Fără Asfalt”.

Articolul integral, in observator.ro, 20.05.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply