Cafe Efendi, o locatie de exceptie pe Litoralul românesc! (galerie FOTO)

0
2777
Cafe-Efendi-Neptun1
     Corina Martin: “O locatie de exceptie pe Litoralul romanesc! Cafea la nisip, bucatarie autentica tatareasca, atmosfera de orient si intoarcere in istorie, gazde ospitaliere si investitori de care sunt mandra, pe Litoral acasa, in Romania. Se intampla in Neptun si, ca intotdeauna, ei sunt cei care deschid primii in partea de sud a Litoralului. Inimosi pana la cer, profesionisti desavarsiti, oameni pentru care fiecare detaliu si atentia pentru fiecare client conteaza suprem. Imi amintesc totdeauna cum, cu multi ani in urma, in primii ani ai Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, gandeam sa ducem la Targul de Turism al Romaniei, traditiile si valorile minoritatilor care convietuiesc la noi in Dobrogea… si asta am continuat sa fac in fiecare an de atunci, in fiecare eveniment al nostru.
     Am sunat atunci la domnul Sebat – atata stiam despre el…, ca are cafea la nisip pe undeva prin Mangalia… Si, ori de cate ori am sunat, a fost de ajuns sa spun ce doream, si am primit intotdeauna un DA mare cat o paine rumena, de la un om pe care pe atunci nici nu il cunosteam. Asa a fost prima data. Cu cafea la nisip in standul Asociatiei Litoral la Bucuresti, cu baclavale, cu ospatari imbracati in costume traditionale… Si asa a fost, ori de cate ori am sunat.
     Asemenea oameni merita RESPECT si FELICITARI, pentru ca tin steagul sus in imaginea pe care ne straduim tot mai multi dintre noi sa o dovedim, in industria ospitalitatii in Romania. Ma impresioneaza si acum si de fiecare data grija cu care dl. Sebat se ingrijeste personal de fiecare detaliu, de fiecare colt de gradina pe care il amenajeaza chiar el la Cafenea sau la cele trei hoteluri (Iris, Nalba si Mimoza), seriozitatea fantastica pe care o pune in fiecare cuvant pe care si-l da, eforturile de a face intotdeauna mai mult si mai bine, indiferent de greutatile peste care a trebuit sa treaca numai ca sa deschida intotdeauna primul intre toti in sudul Litoralului, sau sa continue sa ofere servicii unice, cu un zambet unic. Astazi l-am vazut numai 3 minute…, era in bucatarie, muncea cot la cot cu maestrii bucatari…
Cafe-Efendi-Neptun2
     Dar am vorbit cu Levent Lvt, unul dintre fii. De toate. Ca intre colegi. Ca intre oameni carora le pasa. Ca intre oameni care isi pun sufletul pe masa in fiecare cafea si in fiecare farfurie, ca sa fie BINE, ACASA, PE LITORAL, IN ROMANIA. Spune-i tatalui tau, Levent, ca mi-a dat inca odata si inca odata, toate motivele sa zambesc, cu mandrie, astazi. Se poate si in Romania!”
     Vă recomandăm să vizionați și excelentul album foto Cafe Efendi din Neptun, realizat de Ovidiu Oprea.

MangaliaNews.ro, Luni, 18 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply